2777
2789
عنوان

نامزدی طولانی

1319 بازدید | 63 پست

من تقریبا یک و سال و نیم عقدم. دیگه از این دوران خسته شدم . شوهرم همش مشغول کار و منو نه بیرون میبره نه تفریح و مسافرتی بهشم اعتراضم میکنم میگه وضع مالی من همینه نمیتونم بیشتر واست بزارم. از طرفی ام چون تمام مخارج ازدواج رو دوش خودش هس میگ نمیتونم عروسی بگیرم و بریم سر خونه مون حتی یه عروسی ساده ام نمیتونه. کارم شده غصه خوردن البته در مجموع مرد خوبیه و رفتارش باهام خوبه. اما مشکلات مالیش باعث شده رابطه مون تحت شعاع قرار بگیره. نمیدونم چکار باید کنم؟ 

من همش ی مدت خونه مادر شوهر کار میکردم 

ی بحثی بود از کار کردنو اینا من گفتم هیچ جا کار نمیکنم فقط خونه غریبه ها کار میکنم. یبارم دختر عمشون گف داداشم نمیزاره خونه نامزدم کار کنم منم بهش گفتم حرف داداشتو گوش کن.

اینام امشب ک اونجا بودم مدام نمیزاشتن کار کنم یا همش تعارف میکردن یا کمک میکردن احساس کردم مادرشوهرم ناراحت شده. خودمم ناراحتم حقیقتش

دلداریم بدین احساس میکنم گوه شدم تو چشمشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی تونید با تعداد مهمان های کم از ازدواج آسان استفاده کنید ؟ به خدا مراسمشون بد نیست 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

منم همینجوری بودم سه سال نامزد موندم اخرم یه عروسی ساده گرفتیم و عروسی کردیم.....ولی درکش میکردمم تازه ما دور بودیم اون تبریز و ماه تهران ....نهایت سه تومن تو کل سه سال خرجم کرد...ولی بازم برمیگشتم باهاش همراهی میکردم و حتی میگفتم پول عروسی کوچیکمونم بریم کربلا

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
همینکه باهات خوبه خداروشکر اینا درست میشه نترس حالا بنظرت من چجوری سیزده بدر بپیچونم با خانواده همس ...

نمیدونم الان حس میکنم بزرگترین غم دنیا رو دلمه

تو هم سیزده به در خودتو بزن مریضی😀

نمیدونم الان حس میکنم بزرگترین غم دنیا رو دلمه تو هم سیزده به در خودتو بزن مریضی😀

بابا خودتو الکی ناراحت میکنی تو خدارو هزار مرتبه شکر شوهرت خوبه باهات درضمن عروسی گرفتن ی خرج اضافس من خودمم از عروسی گرفتن متنفرم میتونی اون پولو بزنی ب ی زخم از زندگیت ...حالا من بگم چه مریضی گرفتم؟؟؟ ی بهانه خوب بهم بگو

بخدا عروسی اشتباه محضه  کلی هزینه کنی واسه جماعتی که همیشه ایراداتو میبینن بیخیال اوقات جفتتونم ...

اخه رو دلم میمونه و دوس دارم عروس شم. خانواده منم چون اولین بچشونه خیلی دوس دارن عروسی مو ببینن