2777
2789
عنوان

نامزدی طولانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 63 پست

به نظرم تکلیفت رو مشخص کن و با خودت رو راست باش.شرایط مالی خیلی خیلی خیلی مهمه.اندازه عشق و علاقه و سالم بودن این روزا پول هم مهمه.آینده هم که قابل پیش بینی نیست.ولی من دارم میبینم که پول چه کارا که نمیکنه.اگر آدمی هستی که اصلا اصلا براش خرید و پیشرفت مالی مهم نیست ملاک نذار ولی فکر کن خوب.

توقعتو کم کن.اگر بهش علاقه داری حقته ها... تمام چیزایی که میگی حقته اما اگر خوبه باهاش کنار بیا

منم خیلی باهاش راه میام اما همش حس میکنم بهترین دوران عمرم داره تباه میشه و همش خودمو با بقیه مقایسه میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو سرما خوردم بمون رخت خواب😄

اخه ابریزش بینی گرفتگی صدا یا مثلا سرفه نداشته باشم ضایس ...فکر کردم بگم اسهال شدم خوبه ولی اونا دوازدهم بعدازظر میرن تا سیزدهم شبش دوس ندارم ببینمشون جمع هاشونو خوشم نمیاد ...تروخدا ی فکری برام بکن😭

بابا خودتو الکی ناراحت میکنی تو خدارو هزار مرتبه شکر شوهرت خوبه باهات درضمن عروسی گرفتن ی خرج اضافس ...

دلم حداقل یه مراسم ساده رو میخواد لباس بپوشم برم اتلیه

درمورد بهانه ام چیزی به ذهنم نمیرسه

مشکل اینجاس عروسیم ام بگیریم خونه مون اماده نیس بریم توش

خوب الان ایشون بدون عروسی می خوان شما رو کجا ببرن برای زندگی ؟ 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
دلم حداقل یه مراسم ساده رو میخواد لباس بپوشم برم اتلیه درمورد بهانه ام چیزی به ذهنم نمیرسه

چی بگم عزیزم با شوهرت صحبت کن بگو این ارزو رو داری حتما درکت میکنه و آرزوتو براورده میکنه من ک خودم ن از شوهرم خوشم میاد ن از عروسی

بنظرم باید از طریق خانواده وارد شد تا ده سال ک نمیشه معلق موند هرچی دیرتر چیا گرونتر میشن.

خانواده منم بهش میگن اما میگه ندارم

خانواده خودشم ک فقط انگار بدنیاش اوردن هیچ حمایتی نمیکنن

جدیدا خوبم نیستن شیراز یکی رفتیم زده و حلوا قد یه بند انگشت عداش خیلی کم بود خخخ

باید قبلش برید غذاشونو ببینید بعد قرارداد ببندید 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

من خودم مجردم هنوز،از عروسی خوشم نمیومد و خرج اضافه میدونم کلا این جشنای پرخرج رو.فکر هم میکردم عاشقم باشه و سالم باشه کافیه،ولی الان میبینم از اول سنگتو وا بکنی زیاد وا ندی باعث میشه تو آینده زندگیتو جمع و جور کنی و بری بالا.ولی اگه کلا کم توقع باشی و همیشه بسازی دیگه خواسته هات به چشم نمیاد.اگه عروسی خرجش بالاست نگیر ولی هیچ وقت از خواسته هات نگذر عزیزم.

خب برو ولی ساکت باش

اگه برم ساکت باشم با کسی حرفی نزنم تو لاک خودم باشم شوهرم خیلی بدرفتاری میکنه باهام مادرشوهرمم ی بار عروسی برادرزادش بود تو لاک خودم بودم بهم گفت ای کاش نمیومدی حال مارم گرفتی

من نزدیک 5 ساله عقدم 🙃

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶