2777
2789
عنوان

خیلی وقتی خون میادکمک کنید😭😭😭

214 بازدید | 12 پست

سمت چپ بینیم اکثرامخاط داخلش خونی هست ازچی میتونه باشه قبلاهایه هفته مونده به پریوداینجوری میشدیکی دوماهه همیشه خونیه ۲۷سالمه دیابت کبدچرب چربی خون بیماری پوستی تنبلی تخمدان هم دارم به اینامیتونه ربط داشته باشه

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتررر

میرم ولی نگران بودم خواستم ببینم چیزنگران کننده نباشه

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  
انشاءالله خدا مشکلتو حل کنه شفابده

ممنون عزیزم انشالله

داخل بینی تو همیشه با پماد آد چرب کن.بخاطر خشکی ک مویرگهاش خونریزی  میکنه.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من خواهرم گاهی از بینیش خون میاد رفت دکتر گفتن رگ پاره میشه وقتی عصبی میشه

امکانش هست چون توزندگیم فقط عصبی پچواسترسی هستم همه بیماری هاازاسترس ریشه داره

داخل بینی تو همیشه با پماد آد چرب کن.بخاطر خشکی ک مویرگهاش خونریزی  میکنه.

اخه خشکی احساس نمیکنم یعنی امکانش هست

اخه خشکی احساس نمیکنم یعنی امکانش هست

بله.مادر من جوری  سه ماه بود مداوم دماغش خونریزی میکرد ک میبردم بیمارستان و بانداژ میکردن.

اخرش دکتر یکی ازمویرگهای بینیش ک زیاد خونریزی میکرد وسوزوند  و پماد آد داد گعت هرشب چرب  کن.

اینکار رو کرد و دیگ خوب شد.شماهم چرب کن حتما خوب میشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بله.مادر من جوری  سه ماه بود مداوم دماغش خونریزی میکرد ک میبردم بیمارستان و بانداژ میکردن. اخر ...

چشم ممنون ازراهنماییت

حتما برو دکتر 

بیمارستان دولتی میرم اصلا دکترهاش سردرنمیارن واسه بیرونم پول نداریم