2777
2789
عنوان

حامله شدم اما 😭😥

1921 بازدید | 58 پست

سلام خانوما من یه دختر یک ساله دارم که دیشب تازه فهمیدم دوباره باردارم ، نمیدونم چند هفته هستم اما تازه هست ....متاسفانه بعد از به دنیا اومدن دخترم شوهرم فکر کرد دیگه آب از سرش گذشته و چون بچه داریم میتونه هربلایی سرم بیاره و به شدت دست بزن پیدا کرد جوری که تا چند روز بدن درد میکشیدم...و حسابی جلوگیری داشتم با ک ا ن د و م 

حتی تنبلی تخمدان و عفونت شدید و کم کاری تیروئید دارم اما نمیدونم چجوری حامله شدم ....

بنظرتون چیکار کنم سقط کنم یا نگهش دارم ؟؟؟شما جای من بودین چیکار میکردین ؟؟بچمم خیلی کوچیکه 

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

با توجه به دست بزن شوهرم نمیخوام یه بچه ی دیگه هم گرفتار این زندگی کنم اما از خدا میترسم چون میگن گناه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا ببخشید ولی من بودم نگه نمیداشتم هرگز

ولی من به یه بیمکس توی زندگیم نیاز دارم           داداش ماداد زدیم نفهمید!تومیخوای ازچشمات بفهمه...؟ما پشت هزاران لبخند خود مرده ایم!....)     دردیست در این سینه که همزاد جهان است..... 💔

چی بگم والا

خدایا مرذم چندینننن ساله منتظرن بهشون نمیدی چرا به این دادی؟؟؟

شاید حکمتی داره توش 

شاید این بچه زندگیتو بهتر کنه 

نمیدونم چی بگم دیگه 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
کاش حواست میبود بدنت داغون میشه

بخدا مواظب بودم اصلا با شرایط من بارداری غیر ممکنه 

تنبلی تخمدان 

کم کاری تیروئید 

عفونت شدید

مواظب باش اگه سقط کنی گناه باشه چی؟قتل شوخی بردار نیست

اگه شاهد کتک خوردن من باشه مثل دخترم چی ؟؟

با توجه به دست بزن شوهرم نمیخوام یه بچه ی دیگه هم گرفتار این زندگی کنم اما از خدا میترسم چون میگن گن ...

همونقدری که نگرانید و به خودتون میگید : حق نداشتی یه بچه دیگه رو هم درگیر کنی .

همونقدرم حق ندارید شانس زندگی کردن رو ازش بگیرید

خیلی از آدمای بزرگ و موفق دنیا بچه خانواده های متشنجی بودن

همونقدری که نگرانید و به خودتون میگید : حق نداشتی یه بچه دیگه رو هم درگیر کنی . همونقدرم حق ندارید ...

بخدا موندم چیکار کنم