2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3806 بازدید | 111 پست
پس روانیه 

امروز مامانش بهم زنگ زد بنده خدا از همه جا بیخبر گفت بیا پیشم چون عادت داریم 

رفتم دیدنش یهو اومد‌

جالبه برام جلو مامانش اصلا تظاهر میکرد همه چی گل و بلبله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید یه مشکلی یه چیزی داره ک خانوادش رو نمیکنن وگرنه آدم عاقل اینجوری نیس که

هیچ‌مشکلی نداره

ولی امروز در تمام مدتی ک من اونجا بودم با حالت عصبی در حال چت بود

امروز مامانش بهم زنگ زد بنده خدا از همه جا بیخبر گفت بیا پیشم چون عادت داریم  رفتم دیدنش یهو ا ...

تعادل روحی نداره چیزیش هس آدم سالم نمیخاد یکی رو میگه به این دلیل نمیخامت نه اینکه مثل روانیا بگه نمیشه اینا همون بهتر که همین الان تموم بشه اگر ایقد روانیه

به مادرش میگفتی بچت چشه مشکلش چیه اگر اینجوره تا همین الان خودمو بکشم کنار تابا یه بچه بخاد مثل روان ...

دلم نیومد بهش بگم 

خودش هم از در اومد تو مثل همیشه اومد بغلم کنه خودم کشیدم کنار گفتم من باهات قهرم بهم دست نزن

برگشتن هم مامانش گفت هفته دیگ بریم فلان جا گفتم من اگه علی بیاد نمیام دوتایی بریم

کاش اینطور باشه ولی نیست

رفته یکی پیدا کرده شاید امروز خبر جدایی یکی از فامیل شنیدم ک برا هم میمردن دایم استوری از زندگیشون جلو بقیه غذا میکردن دهن هم یه دفعه مرده رفته افتاده پای کسی دیگه خونه نمیومده اینم مجبور ب جدایی شده با یه بچه

چه جوریاس که تو تاپیک قبلت گفتی مجردی و تنهایی و هیچ دوستی نداری  الان تو این تاپیک میگی نامزد ...

نامزدی یعنی مجرد بودن دیگ یعنی خونه خودت هنوز نرفتی 

بعلاوه اینکه هیچ دوستی ندارم یعنی اینکه کسی ندارم باهاش برم بیرون و وقت آزاد بگذرونم آدم ک نمیتونه مدام با خانواده و نامزدش بره بیرون 

نوشتم دوستی ندارم ننوشتم ک بی کس و کارم 

من واقعا هیچ دوست و رفیقی ندارم هرجا بخوام برم تنهام