2777
2789

حال امشبم رو هیچ وقت فراموش نمیکنم

هیچ وقت برامون جای حق ننشستی 

هیچ وقت یه کار برامون نکردی

ولی بازهم بنده ی خوبی بودم برات

از وظایف بندگی بگیر تا همه چی بهترینش رو انجام دادیم 

ولی هیچ وقت ندیدیمون

خدا دیگه دارم اعتقادم رو از دست میدم 

خدا یه معجزه ازت میخوام 

یه معجزه ک حال هممون رو خوب کنه 

چ شب و روز سختیه 

هیچ وقت این سال رو فراموش نمیکنم

بهاری ک دارم پر پر شدنش رو میبینم

خدایا خودت یه حال خوبی بهش بده

خدایا ازت خواهش میکنم

یه معجزه بهش نشونش بده

ولی من همون بندتم ک وقتی ازت ناراحتم خودت رو صدا میکنم

خدا التماست میکنم

صرفا# جهت درد ودل

هدف قشنگم فقط چند قدم مونده ک بهت برسم 💖✍🏻👩🏻‍🏫👩🏻‍🎓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچی درست میشه واست نماز صبح بخون ازش بخوا دعای گنج العرش ومعراج بخون ذکر یا سمیع الدعا یا رئوف یا ...

خدا کنه درس بشه من ک دیگه دارم تموم میشم

این دعا ها واقعا جواب میده؟

ارع ننشسته

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔
بهت حق میدم که ناراحت بشی، به عنوان یه دل شکسته میگم که خدا جاش تو دلته. مطمئن باش به زودی برات خدای ...

خدا کنه فقط یه بار خودش رو بهمون نشون بده

أَنَا الصَّغِيرُ الَّذِي رَبَّيْتَهُ وَ أَنَا الْجَاهِلُ الَّذِي عَلَّمْتَهُ وَ أَنَا الضَّالُّ الَّذِي هَدَيْتَهُ وَ أَنَا الْوَضِيعُ الَّذِي رَفَعْتَهُ وَ أَنَا الْخَائِفُ الَّذِي آمَنْتَهُ وَ الْجَائِعُ الَّذِي أَشْبَعْتَهُ وَ الْعَطْشَانُ الَّذِي أَرْوَيْتَهُ وَ الْعَارِي الَّذِي كَسَوْتَهُ وَ الْفَقِيرُ الَّذِي أَغْنَيْتَهُ وَ الضَّعِيفُ الَّذِي قَوَّيْتَهُ وَ الذَّلِيلُ الَّذِي أَعْزَزْتَهُ

خدایا من آن كودكى هستم كه پروريدى، منم جاهلی كه دانایم کردی، منم گمراهى كه هدايت كردى، منم افتاده اى كه بلندش نمودى، منم هراسانى كه امانش دادى، و گرسنه اى كه سيرش نمودى، و تشنه اى كه سيرابش كردى، و برهنه اى كه لباسش پوشاندى، و تهيدستى كه توانگرش ساختى، و ناتوانى كه نيرومندش نمودى، و خوارى كه عزيزش فرمودى

زن (بخوانیم انسان) باید بداند که «زیبایی روح» اهمیتش کمتر از «زیبایی جسم»نیست، بلکه از آن بیشتر است. بدون زیبایی روح، زیبایی جسم فقط وسیله اطفاء شهوت قرار می‌گیرد.              من همیشه نسبت به زن هایی که فقط بر زیبایی و آرایش ظاهری خود تکیه می‌کنند، احساس ترحم دارم زیرا وقتی بهارشان ریخت، وجود آنها یکدفعه خُرد می‌شود، مضمحل می‌شود.                                       بطور کلی در هر چیز«اصالت» شرط اول ارزش است، اگر کسی اصیل نبود، زن یا مرد فرقی نمی‌کند. خودش نبود، نه ایرانی بود و نه فرنگی، وجود او را نمی‌شود جدی حساب کرد. امروز متاسفانه بیشتر از هر وقت دیگر وجود زن مورد استثمار سرمایه و صنعت است و این وضع حتی از  جهتی غیر انسانی تر از دوره کنیزی و بردگی است.               -محمدعلی اسلامی ندوشن-
دیگه خیلی وقته از خدا چیزی نمیخام هر وقت خاستم‌دقیقا همونی‌شد ک‌نمیخاستم... 

ولی نمیدونم چرا من باینکه هیچی برامون نکرد فقط خودش رو صدا میزنم