2777
2789
عنوان

خیلی نا امیدم 🥺

3694 بازدید | 125 پست

چند روزی بین منو و همسرم یه اتفاقاتی افتاده  خیلی از زندگیم نا امیدم  خیلی دلم شکسته  این تاپیک برای درد دل نوشتم  اگه هستین بگم

در حسرت تپل شدن🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم که رابطه تون خوب بشه🍃

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

اینم بگم  سنمم خیلی کمه  عقدم   تا قبل از این اتفاق  فکر میکردم خوشبخترین آدم دنیا منم  فکر میکردم شوهرم بهترین مرد دنیاست  همش با خودم میگفتم خدایا چرا منو و این همه خوشبختی  ولی یک شبه خورد شدم  شکستم  💔

در حسرت تپل شدن🥺
اینم بگم  سنمم خیلی کمه  عقدم   تا قبل از این اتفاق  فکر میکردم خوشبخترین آ ...

چی شده الان مگه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

من یکسال عقدم  شوهرم بعد 5 ماه از عقد بهم گفت  سیگار میکشه اون شب نابود شدم  خیلی جلوش گریه کردم از اعماق وجودم شکستم با خودم گفتم خدایا توو این سن کمم کاش انتخاب بهتری داشتم  اون شب ازش قول گرفتم  جون خودمو قسمش دادم که دیگه سیگار نکشه  ولی چند شب پیش سر یه موضوعی فهمیدم  که دوباره میکشه  ادامشم بگم؟؟؟؟ 

در حسرت تپل شدن🥺