2777
2789
عنوان

عروسی دادشم دو هفته دیگه هست بیاید بگید کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 82 پست
پاساژانقلاب اصفهان وپاساژجعفری لباس مجلسی شیک داره

ممنونم 🌹

آدم هایی که دوستـ♥شون داریم سرمایـــه مـا هستند 🍓🦋                      بهشون که فکر میکنیــــم 🤔🌈 قوی میشیمــــ💪😍                                   چه باشن چه نباشن 🌨☄️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینا چادرن نه لباس مجلسی اینارو معمولا حاج خانومای سنوسال دار تو تالار یا مراسما میپوشن اسی ع ...

حتما باید بی حجابی ترویج بدیم؟

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

چ جالب .چون من شهر مذهبی هستم تا اخر ماه رمضون همه چیز کنسله فکر میکردم همه جا این جوریه

درست فک کردی شهر مذهبی و غیر مذهبی نداره مراسم عروسی تو شبای قدر کنسله هیچ سالنی اجازه برگزاری مراسم نداره وگرنع پلمپه تو خونه ام نمیشه ممکن کسی زنگ بزنه پلیس

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
خیلیم گرون نیست من حضوری واسه عروسی داداشم ی لباس مجلسی گرفتم ۱۰ تومن ولی توی این پیج با ۲ ۳ تومن لب ...

اره این قیمتی هم داره ولی اونایی که واقعا قشنگن ۸ تومن ایناست ، ولی حراجی میزنه همون قیمت بالاهارو۳ ،۴ تومن میده 

مجلس عروسیه همه هم خانومن

الان جدی داری میکی یاداری مسخره بازی درمیاری

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️

ولمون کن توروخدا

مگه میخواد بره تو خیابون عروسی داداششه ها🤐🤐🤐با چادر برقصه؟یه جیزایی میگیدا ادم شاخ درمیاره

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
درست فک کردی شهر مذهبی و غیر مذهبی نداره مراسم عروسی تو شبای قدر کنسله هیچ سالنی اجازه برگزاری مراسم ...

اخه یه کاربر میگفت شب قدر باشه مشکلی نداره برا یه لحظه فکر کردم من ایران نیستم 🤣

مجلس عروسیه همه هم خانومن الان جدی داری میکی یاداری مسخره بازی درمیاری

شاید یه خانومی اونجا تحریک بشه ما که گرایش همه رو نمیدونیم

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

اخه یه کاربر میگفت شب قدر باشه مشکلی نداره برا یه لحظه فکر کردم من ایران نیستم 🤣

🤣

شاید یه خانومی اونجا تحریک بشه ما که گرایش همه رو نمیدونیم

مطمینم مارو ایستگاه کردی