2777
2789
عنوان

شیراز کجا خوبه شب بری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16874 بازدید | 26 پست
مسجد نصیرالملک به اون خوشگلی چطو خوش نگذشته؟ باغ ارم و اطرافش و میدون اصلی شهر اکثرا موسیقی زنده ...

تو تاپیک قبلیم گفتم، بعدم جدا از اینکه اونجوری شد، فهمیدم زیاد جاهای فرمت تاریخی و اینا دوس نداره مثلا باغ نارنجستان اصلا واینساد ببینه داخلشو فقط دنبال من راه افتاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو چمران اگر اهل پیاده روی و قلیونی اگر دوس داری پیاده روی کنی یا بشینی دروازه قران برو حاف ...

مذهبی که نه. پیاده روی هم نه چون کمرش گرفته، یجا باسه مثلا دوتایی بشینیم خلوت کنیم یا همون موسیقی زنده طور و اینا

مثلا قیمتش چقدره

والا جدیدا نرفتم بزنید توگوگل هفت خوان شیراز سایت داره غذا باقیمت میاره کیفیتش واقعا عالی موسیقی زنده دارن ۷تا بخش هم هس از فست فود وسنتی وباربکیو وکافه و...‌

دخترم نفسمه 
مذهبی که نه. پیاده روی هم نه چون کمرش گرفته، یجا باسه مثلا دوتایی بشینیم خلوت کنیم یا همون موسیقی زن ...

پس برید خوشا شیراز موسیقی زنده داره 

یا برید هفت خوان اونم داره موسیقی نزدیک ب دروازه قران هس

ولی من باشم حال میکنم ساندویچ بگیریم دروازه قران بشینیم بخوریم خیلی حال خوبی داره

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
چه جالب این دو جا رو خیلی گفتن، چجوریه اخه چمران مگه بلوار نیست؟؟؟

یه طرفش چمن و فضای سبزه یه طرفش رود خونه هست 

بیشتر برا قلیون و پیاده روی و یه آش بخوری خوبه 

برا نشستن زیاد خوب نیس

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
قلیوناش تو خیابونه؟

اره کنار خیابون میدن اجاره😄