2777
2789
عنوان

همین الان دلت برای کی تنگ شده و چرا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2751 بازدید | 182 پست
برو مشاوره

اوهوم باید همینکارو کنم وگرنه از غصه و ناراحتی میمیرم انگار همیشه رو دلم ی غم بزرگه

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
من عالی هس خیلب خوب . ولی این مشکلم سره فضولی دو بهم زنی دیگران .منو پیش شوهرم بد کردن  .خبر چی ...

خداروشکر اگه همسرت خوبه واسه حرف دیگران جدا نشو انشالله درست میشه 

مرسی عزیزم از حرفای زیبات دلم اروم گرفت❤

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماعقد بودیم اول محرمیت خوندن قرارعقدمون برا روز تولد پیامبر بود یهو یکی دوهفته قبلش دیوونه شد بی دلی ...

اها یعنی نامزدین ... عقدتون تو دفتر خونع ثبت نیس 

پس خانوادش چی ؟پا پیش نزاشتن .. خودتون سراغی نگرفتین از خاتوادش ک تکلیفت مشخص شه 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
اها یعنی نامزدین ... عقدتون تو دفتر خونع ثبت نیس  پس خانوادش چی ؟پا پیش نزاشتن .. خودتون سراغی ...

آره عقدمون هنوز محضری نکرده بودیم‌اما دائم بود نه سر همون خانوادش همه چی به هم خورد کاری کردن اصلا منو نمیبینه دعا کن بفهمه حرفا که میزنن دروغه بفهمه و برگرده دارم داغون میشم دیوونه وار دوسش داشتم و دارم جرمم همینه عشق دیوونه وارم بهش 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
خداروشکر اگه همسرت خوبه واسه حرف دیگران جدا نشو انشالله درست میشه  مرسی عزیزم از حرفای زیبات د ...

اره برا زندگیم میجنگم ... 

فدات شم گلم تو اولیش نیستی اخریش هم نیستی 

بچه ها بزرگ میشن .خداروشکر کن پدرش عاشق پسرت هیچ کس نمیتونه از گل نازک تر بهش بگه .تو هم هر از گاهی حال پسرت بپرس  بزار به نبودت عادت کنه بعد میتونی بری بهش سر بزنی 

خودت بچسب به همسرت یه بچع بیار اون بچه هم بهت ارامش میده و ارومت میکنه . نزار غم بیفته به دل شوهرت و ازت دور شه 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
آره عقدمون هنوز محضری نکرده بودیم‌اما دائم بود نه سر همون خانوادش همه چی به هم خورد کاری کردن اصلا م ...

اوهوم تو هم مثل من شدی 😑خدا کمک کنه 

..عزیزم من دعا علقمه میخونم برا دفع دشمن و اونایی که با خرفاشون منو دور کردن از زندگیم  ... ارامش عجیبی گرفتم تو هم امتحان کن . هم متنش هم صوتش دانلود کن گوش بده و بخون

اوهوم تو هم مثل من شدی 😑خدا کمک کنه  ..عزیزم من دعا علقمه میخونم برا دفع دشمن و اونایی که با ...

ان شاالله زودتری برگردن هردونفرشون به خدا من نمیفهمم چرا بین آدما جدایی میندازن 

اونقدر ختم و چله برداشتم و نشده اما هنوز خبری نشده ولی دلم خیلی روشنه 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
ان شاالله زودتری برگردن هردونفرشون به خدا من نمیفهمم چرا بین آدما جدایی میندازن  اونقدر ختم و ...

خدا نگذره ازشون ....خدا ما هم بزرگه ... انشالله برگشت خبرم کن🤩🤩منم تو رو خبر میکنم وقتی برگشت ...