2777
2789
الان میدونم شب میاد مجبورم میکنه برم خونه  ننش

نرو خانم نرو مگه سبکی؟؟مگه محتاج شوهری ؟؟زیاد بهت فشار آورد تهدید ش کن بگو مهریه ام و میگیرم طلاقم نمیگیرم مرد اینقدر نفهم ؟

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

الان میدونم شب میاد مجبورم میکنه برم خونه  ننش

بیخود کرده بجو هروقت داداشت به خاطر فحشایی که بهم داد ازم معذرت خواهی کرد منم میام خونه ی مامانت. داداشت به من حرف گفته به جای این که من قیافه بگیرم مامانت قیافه گرفته؟ الان پاشو برو خونه ی بابات هر اتفاقی که افتاده رو برای بابات تعریف کن. دست پیش بگیر. به بابات بگو تا برادرشوهرم به خاطر رفتارش معذرت خواهی نکنه من برنمی گردم خونه شوهرت هم که زنگ زد همین حرفایی که اول گفتم و بگو. بگو تو که خونواده ت برات از همه چیز مهم تره بیخود کردی زن گرفتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من هرروز مجبورم میکنه برم خونه مامانش  همینم  میشه خرد شدن

نباید بری عزیزم...برو خونه مامانت نه قهر ها .....بگو امشب مثلا خواهرم هست میخوایم دور هم باشیم ...من که اینکارو میکنم ؛ با تاکسی تلفنی هم میرم منتظر اونم نیستم بیاد منو ببره

منی که خونم چسب خونه ی مادرشوهرمه هرروز نمیرم خونه شون. اولا همین توقع رو از من داشتن بعدا دیدا محل نمی زارم کم کم کوتاه اومدن من بچه شون نیستم که ازم همچین توقعی داشته باشن. تو هم شوهرت همچین حرفی زد بگو تو آزادی هرچقدر می خوای خونه ی مامان بابات بری ولی من مجبور نیستم. وقتی جواب تلفنم و نمیدن معلومه دوست ندارن من و ببینن

شوهر منم اوایل ازدواجمون تقریبا ۱سال اول هرروز صبح بلند میشد میگفت وسایلتو جمع کن یه روز خونه مامانم یه روز خونه مادرشوهرم خسته شده بودم منم باور کن تو هفته فقط یه روز نهایتا ۲روز خونه خودم بودم

ولی رفته رفته بهتر شد مخصوصا الان که ۱۰ ۱۵ روز یبار اونم شب نشینی باخودش میرم ۱ساعت میشینیم میاییم

بچه که بیاد رفتار مرد یواش یواش بهترمیشه

نرو خانم نرو مگه سبکی؟؟مگه محتاج شوهری ؟؟زیاد بهت فشار آورد تهدید ش کن بگو مهریه ام و میگیرم طلاقم ن ...

کاش اینطوری که میگفتی راحت بود و نمیرفتم نرم باید بشینم یه دعوای دیگه بکشم 

از اول بد عادتش دادم الانم درست نمیشه

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
کاش اینطوری که میگفتی راحت بود و نمیرفتم نرم باید بشینم یه دعوای دیگه بکشم  از اول بد عادتش دا ...

خب پس چجوری میخوای یک عمر بااین اخلاق بد شوهر زندگی کنی ؟میخوای بهت ظلم کنن توهم اطاعت کنی؟برده داری نوین؟نکن خانم باخودت اینکارو نکن

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

سلام عزیزم شما با ی دوره مصرف لتروزول باردار شدین ؟ علائم چی داشتین و از کی علائمتون شروع شد 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
سلام عزیزم شما با ی دوره مصرف لتروزول باردار شدین ؟ علائم چی داشتین و از کی علائمتون شروع شد 

سلام من لتروزول ۳ دوره خوردم نتیجه نداد

ماه ۴ بجای لتروزول خودم سرخود کلوموفین خوردم  به همراه امپول دود  ناف سینال اف که دکتر داده بود،و همون ماه اول کلوموفین خوردم باردار شدم

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
سلام من لتروزول ۳ دوره خوردم نتیجه نداد ماه ۴ بجای لتروزول خودم سرخود کلوموفین خوردم  به همراه ...

بسلامتی گلم چند هفته ای 

من این ماه برای اولین بار لتروزول مصرف کردم سونو دادم دوتا فولی غالب ۲۳ داشتم تا ی هفته نزدیکی داشتم فعلا ۱۷ سیکل هستم خدا کنه نتیجه ببینم 

من مضکل خاصی ندارم اسپرم شوهرم ی مقدار ضعیف بود ک با قرص ویتامینی بهتر شد و اقدام کردیم😭

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

میگن استرس سمه و خوب نیس 

ولی من استرسم این ماه چند برابر شده از طرفی اظطراب و مشکلات خانوادگی دارم😭

بسلامتی گلم چند هفته ای  من این ماه برای اولین بار لتروزول مصرف کردم سونو دادم دوتا فولی غالب ...

مرسی گلم انشالله شماهم بزودی مامان میشی  نگران نباش من الان ۱۷ هفته و ۱ روزم،

فولیکولات خوبه فعلا اقدام کن و منتطر باش استرس نداشته باش،بدن هر کس متفاوته بدن من به لتروزول  جواب نداد بلکه شما نتیجه گرفتین ،ولی ایم ماه هم نشد نارحت نشو ماه بعد میشه 

میگن استرس سمه و خوب نیس  ولی من استرسم این ماه چند برابر شده از طرفی اظطراب و مشکلات خانوادگی ...

اره استرس سمه عزیزم سعی کن استرس نداشته باشی،از من بت نصیحت هرجا احساس  آرامش نداشته باشی اونجا نرو،سعی کن از دعوا و جاهایی که اعصابت خراب میشه دوری کنی ،تو الان به آرمش نیاز داری،

من خودم مشکل خانوادگی داشتم درکت میکنم، ولی خودت باید بفکر خودت باشی بیخیال همه چی