2777
2789

بچه ها مشکلتون چه جوری حل شد؟ خطری برای کلیه نداره؟! من ۲۴ هفته امه

فقط خواهش میکنم نظرات منفی ننویسین همینجوری حالم خرابه🥲

رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡

عزیزم یکی از آشناهای ما اینجوری شد البته باردار نبود ، ماه به ماه فقط میره دکتر . بعد باید حواسش باشه که کلیه اش سنگ نسازه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ورم کلیه و پلیپ کیسه صفرا گرفتم ولی نمیدونم چرا بعدش اصن نرفتم دنبالش ک ببینم در چ حاله

دکتر بمن گفت چون اون سمت بیشتر دراز کشیدی بخاطر همون کلیت ورم کرده

آرزو میکنم بزرگ بشید برای هرکسی که کوچیکتون کرد😇🌈
من ورم کلیه و پلیپ کیسه صفرا گرفتم ولی نمیدونم چرا بعدش اصن نرفتم دنبالش ک ببینم در چ حاله دکتر بمن ...

وای منم هردوشو دارم دقیقا

مشکلی برای کلیه ات پیش نیومد؟

رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
من داشتم  بستری شدم دوبار هربار یه کلیه ام با انتی بیوتیک تراپی بهترشدم سنگمو دفع کردم کامل ...

من آخه سونو هیچ سنگی هم گزارش نداد🤦🏻‍♀️ آزمایش کاملم دادم عفونت نبود

حدودا چقدر طول کشید خوب بشه؟ مشکلی برای کلیه اتون نداشت؟!

عزیزم یکی از آشناهای ما اینجوری شد البته باردار نبود ، ماه به ماه فقط میره دکتر . بعد باید حواسش باش ...

آره بعضیا سنگ سازن، من آخه سنگم نبود، سونوگرافی گفت به خاطر فشار رحم به حالب هاس

عزیزم میشه علائمشو بگی اگه میتونی. منم ۲۳ هفته ام‌‌. چند شبه احساس میکنم کلیه هام درد میکنه. 😕  ...

منم فقط درد مبهم و تیر کشیدگی پهلو و پشت داشتم

نگران نباش همیشه ورم کلیه نیست ولی فقط با سونو مشخص میشه

وای منم هردوشو دارم دقیقا مشکلی برای کلیه ات پیش نیومد؟

ن خداروشکر هیچ علامت خاصی نداشتم فقط تو سونو گفت ک دوتاشو هم دارم

ورم کلیه رو گفت ممکنه خیلی ب ی سمت دراز میکشی از اون باشه و پلیپ رو هم هم گفت ک ممکنه بخاطر تجمع نمیدونم چربی یا همچین چیزی ک اصولا تو بارداری هم شایع هست برا اون باشه ک بعد از زایمان خودش از بین میره

اما گفتش حالا بعد از زایمانت بیا ی سونو دیگه بده ک من بعد گذشت یکسال و هشت ماه هنوز نرفتم 😁😁

ن خداروشکر هیچ علامت خاصی نداشتم فقط تو سونو گفت ک دوتاشو هم دارم ورم کلیه رو گفت ممکنه خیلی ب ی سم ...

🤭خب خداروشکر مشکلی براتون نداشته

من گاهی درد دارم سمت راستم البته حس میکنم برای اون نباشه چون یه جا نیست ، زیر شونم ، کمر ،پهلوم کشاله رون و حتی لگنمه، میگم شاید به خاطر جا باز کردن بچه اس🥲

🤭خب خداروشکر مشکلی براتون نداشته من گاهی درد دارم سمت راستم البته حس میکنم برای اون نباشه چون یه ج ...

خب منم همه این دردهارو داشتم ک دکتر گفت بخاطر بزرگ شدن بچه هستش و علاوه بر اون ورم شدید پاهام ک دو قدم راه میرفتم عینهو بادکنک باد میکردن و دون ریختن کل بدنم تو ماه هشتم ک انقد میخاریدن تا صبح مینشستم ب گریه

🤭خب خداروشکر مشکلی براتون نداشته من گاهی درد دارم سمت راستم البته حس میکنم برای اون نباشه چون یه ج ...

ان شاالله ک از شما هم چیزی نیس❤️

خب منم همه این دردهارو داشتم ک دکتر گفت بخاطر بزرگ شدن بچه هستش و علاوه بر اون ورم شدید پاهام ک دو ق ...

عهههه خب پس

خدا خیرت بده الهی چند روزه کارم گریه اس🥲❤️

عهههه خب پس خدا خیرت بده الهی چند روزه کارم گریه اس🥲❤️

همین استرس و گریه ای ک داری میکنی بیشتر از چیزایی ک گفتی برا خودت و تو دلی نازت ضرر داره

توکل کن ب خدا ان شاالله ک چیزی نیس☺️☺️