2777
2789

سلام عزیزان سال نو مبارک 

انشالله سالی سرشار از سلامتی و خوشبختی و پر برکت داشته باشید❤️

این ایام عید که دیدو بازدید میرفتیم یا برامون مهمون میومد باهام سرد برخورد میکردن حتی دخترهاشون که بامن هم سن و سال هستن و باهم خیلی صمیمی بودیم باهام سرد بودن و اصلا باهام حرف نمیزدن .

من فقط یه دانشگاه آزاد میرم دانشگاه دولتی نیست که اینطوری رفتار میکنن 

به مامانمم میگم میگه اهمیت نده 

آخه من آدم احساسی هستم و میشینم کلی گریه میکنم 

باخودم میگم یه دانشگاه آزاد میرم اینطوری رفتار میکنن اگه درس بخونم پزشکی چیزی قبول شم میخوان چیکار کنن.

دوستان عزیزم من چیکار کنم ؟

چه رفتاری داشته باشم ،کلی انگیزم از دست دادم و تو این چندروز عید لای کتابارو هم باز نکردم 

انرژی و انگیزمو به کلی از دست دادم ،

خدا خیرتون بده منو راهنمایی کنید ❤️💫

دلم میخواد این روزها هرکس حالم رو میپرسه مثل حسین دهلوی جوابش رو بدم که میگه: «حال مرا هر کس که می‌پرسد بگو: خوب است.اشکش روان،اندوه جاری،زخم‌ها کاری‌ست...»😶‍🌫️🤍🐚

رشته ات چيه؟ مطمئني بخاطر دانشگاه رفتنه؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره به دانشگاه 😐 خیلیا میرن دانشگاه 😐

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

من اگه بودم چاره ای نبود به کتفم میگرفتم هر چند آدم فکرش مشغول میشه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

سلام ، چه رشته ای می خونید؟

منم دانشگاه آزادم ، تقریبا وضعیت شما رو دارم ، علاوه بر دیگران خانوادمم همینجور هستن ، خیلی دلم میگیره ، معذرت میخوام انگار اصلا آدم حسابت نمیکنن. 

استارتر حق داره،اخه خیلیا، نود درصد میسووووزن، حتی از ازاد

اخه خب بدون کنکور هم میشه رفت دانشگاه آزاد یعنی چی انگار بگی میسوزند که من مدرسه میرم یا لخت نیستم لباس و شو.رت دارم