2777
2789
عنوان

سوال دارممم هیچی بلد نیستمممم 😥😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 91 پست
😂😂😂 مشکل اینجاست بزرگترای من هم بلد نیستن🙁 ولی بزرگ ترا و خودِ طرف بلده😂 ولی خوب باید منم یه ...

عزیزم ببین اول از همه بحث خرید عقدتون هست بستگی به خودتون داره میتونید قبل از عقد برید بگیرید میتونید تو دوران عقد هر موقع خواستین برین بگیرین بیشتر این مراسم هم توافقیه خداروشکر گفتین حرفاش زده شده و اینا نمیدونم کاغذ نویسی دارین یا نه تو کاغذ نویسی فامیلهای درجه 1 جمع میشن خونه عروس خانم و اونجا درباره اینکه کی چی بخره و مراسمات چطور باشه و تاریخ عقد تعیین میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خشکو خالی میفرستیشون برن؟؟؟؟؟یکسریا بزنو برقصم دارن و کلا تالار میگیرن.یکسریام تو خونه هستن.برای خوا ...

وای راست میگی

خدایا 

راستی کیا رو دعوت میکنن؟

اینا رم نمیدونم

بچه مچه هم دعوت میکنن؟

Trust in God ,Only
بیا فعلا فهمیدم که بعد از عقد ناهار میدن خانواده ی عروس

خخخخ😆😂😂😂

راستی بعضی جاها سیسمونی با خانواده عروسه😆

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بیا فعلا فهمیدم که بعد از عقد ناهار میدن خانواده ی عروس

بعدم روزی که عقد کردین شیرینی محضر با داماده و ناهار با عروس ولی کلا مراسم عقد حالا چه تو تالار چه تو خونه چه محضر کلا با عروسه و عروسی با داماد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
وای راست میگی خدایا  راستی کیا رو دعوت میکنن؟ اینا رم نمیدونم بچه مچه هم دعوت میکنن؟

عزیزم اینا رو باید صحبت کنی بعضیا عقد تو تالار میگیرن برا ازدواج میرن مسافرت و شام میدن تموم بعضیا هر دوتاشو تالار میگیرن بعضیا عقد نمیگیرن عروسی میگیرن دیگه الان مراسم خودته ببین دوست داری چیکارکنی چجوری باشه 

وای راست میگی خدایا  راستی کیا رو دعوت میکنن؟ اینا رم نمیدونم بچه مچه هم دعوت میکنن؟

بچه ها که باپدرو ماوراشون میان☺️.اقوام نزدیک البته بستگی بخودتون داره.مااقوام نزدیک رو دعوت کردیم عقد مامحضری بود نمیشد جمعیتی دعوت کنیم در حد خواهرو برادرام مامانبزرگو بابابزرگم .ازطرف همسرمم برادراش و خانوادش.بعد از محصر رفتیم تالار.یکسربا مراسم عقد رو مثل عروسی برگزار میکنن.شمام اگر دوست داشتی مثل مابگیر فقط اقوام نزدیک

عزیزم ببین اول از همه بحث خرید عقدتون هست بستگی به خودتون داره میتونید قبل از عقد برید بگیرید میتونی ...

اها نه هنوز به مرحله ی کاغذ نویسی نرسیدیم

میدونی من گفتم خواستگارامو همون اول خونه راه نمیدم

این خانواده رو هم خیلی باهاش نشست و برخواست داشتیم تو جاهای مختلف و همسفر شدیم باهم..

واقعا درسته که میگن اگر میخوای کسی رو بشناسی یا همسفر شو باهاش یا همسُفره بشه 

من و خانوادم تو این سفر شناختیمشون واقعا خانواده خوبی ان

چشم و دل پاکن و..

این شد که با این که قبل از این سفر مطرح کرده بود خواستگارمه ولی ما جواب منفی داده بودیم

تو یه تور سفری به مشهد اتفاقی با هم همسَفَر شدیم که تو‌مشهد مجدد مطرح کرد و ما هم که تو مشهد خیلی شناختیم همو دیگه 

واقعا خوبه به نظرم

حرف از جهیزیه شد

گفت اصلا ندین هم خودم خورد خورد میخرم جمع میکنم 

و فلان

ولی حرف اینجاست که اون صحبت های اصلی که تو کاغذ مینویسن و فلان‌زده نشده

Trust in God ,Only
عزیزم اینا رو باید صحبت کنی بعضیا عقد تو تالار میگیرن برا ازدواج میرن مسافرت و شام میدن تموم بعضیا ه ...

واقعیتش من خودم میخوام که عروسی رو بگیریم

حالا برای نامزدی چه کنیم به نظرتون

Trust in God ,Only

مسئله ی بعدی اینه که پدر مادر من از هم جدا شدن..

نمیدونم حتی چه کنم خواستگاری رو یه دور بیان خونه مادرم یه دور بیان خونه ی پدرم؟

خیلی کلافه ام واقعا

Trust in God ,Only
اها نه هنوز به مرحله ی کاغذ نویسی نرسیدیم میدونی من گفتم خواستگارامو همون اول خونه راه نمیدم این خ ...

آها خب اونا اصله عزیزم هرچی هم تو کاغذ نوشتن فک کن ببین میخوای چه حقی رو بگیری؟؟ حق تحصیل، خونه، طلاق هرچی که دوست داری رو تو شرط ضمن عقد بنویس بعدم اینایی که مامانش میگن کمک میکنم و جهیزیه نمیخواد و فلان اینارم تو کاغذ بنویس بده خودش امضا کنه یا تو همون دفتر کاغذ نویسی بنویسین بدین امضا کنن من چوب شو خوردم البته اگه برات مهمه از نظر مالی هرچی میگن هرقولی میدن رو، رو کاغذ بنویس بده امضا کنن و مالی رو بیشتر طرف حسابت با پدر داماد و خود داماد باشه نه مامانش من خوردم خیلی بدم خوردم گفتم اگه برات مهمه همین اول محکم بگیری بعدن مثل من نشی