2777
2789
مقصر شوهرت هم هست،دست و پا بسته که نمیبرنش،با اونا بیشتر خوش میگذره،بگو دوست دارم با خانواده ماهم بر ...

براش مهم نیس نمیخوام مجبورش کنم تا اونم منو مجبور کنه دیگه فک میکنم بی فایده باشه باید فک کنم شوهر ندارم فقط دنبال راهیم با این موضوع کنار بیام و از دست مادرشوهرم خلاص بشم هر روز دخالت میکنه از صبح تا شب خونمون نشسته هر روز یه توقع جدید نمیدونم چجوری خلاص شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیکار کردی؟ هنوزم در همون وضعیتی؟

نه دیگه یارو اونقدر هنرها داشت عذاب با خانواده اون بودن توش گم بود ازهم جدا زندگی میکنیم ولی خوب درکت میکنم من ی نوکر بی جیره ومواجب بودم برای ننشو خواهرا برادراش تموم شد سخت بود گذشت سختم گذشت حالم پشت پسرشونن میدونن چ آشغالیه ولی طرف اونو گرفتن ولی نمیدونن که چه خدای بزرگگگگگگگگگگگگی دارم همین برام کافیه 

همینو به مادرش بگو

مادرش خیلی زن بی منطقیه تازه پسراش حکم پدر و شوهر رو براش دارن خرج کاملشون رو پسراش میکشن هر روزم یه چیز جدید میخواد توقع هم داره عروس خونه پدرش نره اصلا هر روز خونه اون باشه و مثل کلفت تمام کاراش رو براش انجام بده یه زن عقده ای و عصبی یه چیز پیش پا افتاده برخلاف میلش بگی غرش میکنه صداش رو میبره بالا بهت حرف میزنه بنظرت بشه باهاش حرف زد؟ حرف عادی زدن باهاشم سخته😂خیلیم زودرنجه فوری قهر میکنه

خونه خودتون؟ میتونی شب عیدا بری خونه پدرت ۱۳ به درها بری خونه مادر شوهرت

اینا همه روزا رو برا خودشون میخوان مشکل همینه یه سال همین کارو کردم دوباره 13 به در گفتن با ما باید بیای

من اصلا با خانواده همسرم بهم خوش نمیگذره

منم دلم برا مجردیم تنگ شده تا حالا هیچ وقت خودمو اینقدر دور و غریبه با خونوادم ندیده بودم بعضی وقتا میگم شاید انتخابم اشتباه بوده😖

جدا شدی؟ طلاق؟ بچه هم داری؟

طلاق نگرفتم با دوتا بچه هام جدا زندگی میکنیم اونم دنبال زنبازی واعتیادش  راستی بجز من دو تا عروس دیگه دارن حالا قدر مهربونی وخوبیامو در حقشون فهمیدن  با این که مهریه میگیرم ی واحد آپارتمانم که یارو به نامم زده بودوهم گرفتم پسرشون زندانم انداختم بچه هام چسبیدن به من حتی زنگ نمیزنن با پدرشون حرف بزنن فقط برای گرفتن پول زنگ میزنن چند وقته فهمیدن زن صیغه کرده دخترم که قهره ب پسرم زنگ میزنه میشوره میزارتش کنار همین که از چشم بچهاش افتاده باید بره خودشو بکشه

هر چی کوتاه اومدم فایده نداشت دیگه نمیخوام کوتاه بیام میخوام حالشو بگیرم من نمیدونم بعضی مادرا پیش خ ...

البته آقایون باید بین همسر و مادرشون تعادل برقرار کنن ولی شما هم کمی کوتاه بیایید

کاربر آقا
طلاق نگرفتم با دوتا بچه هام جدا زندگی میکنیم اونم دنبال زنبازی واعتیادش  راستی بجز من دو تا عرو ...

منم بچه دارم بعضی وقتا میگم کاش ما هم جدا زندگی میکردیم من شوهرم اعتیاد و زن بازی نداره ولی یه کم رفیق بازه و زیادی به خانوادش اهمیت میده حوصله خونوادشو ندارم بعد از اینکه جدا زندگی میکنی خونواده شوهرت زیاد تردد هم دارن باهات؟

منم بچه دارم بعضی وقتا میگم کاش ما هم جدا زندگی میکردیم من شوهرم اعتیاد و زن بازی نداره ولی یه کم رف ...

مال شما خوبه خدا روشکر

نه جمع کردم رفتم پیش خانوادم اصلا آدرس خونه مو ندارن فقط یکی از عمه هاش تلفنی هرچند وقت ی بار با دخترم صحبت میکنه