2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست که قیافش سنشو بیشتر نشون بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیاااال بابا چه چیزایی براتون مهمه اگه حالت با خودت خوبه اوکیه بقیش مهم نیست الان من ۲۷سالمه تا ۱۸سالکی برام مهم بود بقیه در مورد ظاهرم چی میگن یه سریاهم میگفتن بی بی فیسی و بهت نمیخوره سنت حتی بااین حرفاهم ناراحت میشدم الان اصلا مهم نیست تو این سن کلی موی سفید دارم خیلیا به روم میارن ک موهام سفیده ولی من اصلا برام مهم نیست در صورتی ک اگه قبلا بود از حرفاشون دق میکردم اصلا فک کنم واس همین موهام سفید شده😂😂😂

قربونت برم اگه بخوای به حرفاشون اهمیت بدی که نمیتونی زندگی کنی  طرف عقده داره معلومه وگرنه کسی ...

اره حیف زیاد زبون ندارم ولی میخوام از این به بعد هرکی گفت حالشو بگیرم

یه عیبشو به روش میارم😁

بیخیاااال بابا چه چیزایی براتون مهمه اگه حالت با خودت خوبه اوکیه بقیش مهم نیست الان من ۲۷سالمه تا ۱۸ ...

😂😂عزیزم

آره واقعا راست میگی منم دیگه میخوام بی اهمیت شم به حرفای سمی شون 

به قول یکی از کاربرا حرفاشون از روی عقده اس

منم همسن تو ام موهامم سفید شده بیشترش🫠

چرا عزززم توهم مث من جوشی ای؟من خیلی جوش میزنم هم واس خودم هم واس بقیه یبار تو یه مغازه طلا فروشی فروشنده منو مامانمو باهم دید گف فک کردم تو مادر مامانتی🤣بعد مامانم ناراحت شد گف دختره ی دیوونه بازم حرص بخور

چرا عزززم توهم مث من جوشی ای؟من خیلی جوش میزنم هم واس خودم هم واس بقیه یبار تو یه مغازه طلا فروشی فر ...

خخخخ میگفتی تو نظر نده اقا😂😂جوشی ک هسم ولی خب ی سری ماجراهایی داشتم که واقعا پیرم کرد،تقصیر نامزد سابقمه🥲اصن هم موهام سفیذ شد هم لرزش دست گرفتم 

خخخخ میگفتی تو نظر نده اقا😂😂جوشی ک هسم ولی خب ی سری ماجراهایی داشتم که واقعا پیرم کرد،تقصیر نامزد ...

آخی😐امان از دست این مردا الان که فکر میکنم میبینم من از وقتی ازدواج کردم موهام سفید شد تقصیر شوهر خیر ندیدمه🤨😂