2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست که قیافش سنشو بیشتر نشون بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 57 پست
هوووف چرا اینقد عین همیم🥲

هععععی 😢 بیا بگلممممم خواهر 🫂🫂🫂🫂🫂

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلمم بدتر از قیافمه :) ایجونم عزیزم همیشه همینجوری بیبی وسرحال بمونی😘

😘❤️‍🔥قربونت مرسی از بس به قیافت عیب گرفتی دلت کم کم سیاه میشه پر انرژی باش و به هیچ عنوان با بزرگ تر از خودت هو حرف نرو تو جمع همسنات برو 

مثل اینکه هیچکس راضی نیست😐🥲

خوب نه خدایی مثلا من تو دانشگاه کار میکنم رفتم برای معاون دفترمون کیفشو ببرم چون پستش شده بود مراقب امتحانات بعد از وسط صندلیا که رد شدم یه پسره در اومد گفت دکل برق اومد 

فکر میکنن من دانشجو هستم ناراحت میشم واقعا

لعنت بهشون 🤕

قربونت برم اگه بخوای به حرفاشون اهمیت بدی که نمیتونی زندگی کنی 

طرف عقده داره معلومه وگرنه کسی به ی دختر جوون مجرد نمیشه سی و خورده سالته اینا همش برای بد کردن حالته برای اینکه دست پیشو بگیرن به خودت بیا الکی اعصابتو خورد نکن