2777
2789
عنوان

دخترا ک نامزدین میاین ی لحظه؟!🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه واسم دعا کنی ما هم بتونیم خونه بخریم و با ارامش زندگی کنیم؟!🥺🙃

عزیزم ایشالا میخرید فقط ب خودت سخت نگیر بالاخره روزای خوب میرسه سعی کن ازاین روزای اوایل زندگی مشترک ونامزدی خاطرات خوب به جابزاری. طرف۵۰سالشه خونه نداره.. سخت نگیرچه اشکالی داره چندسال مستاجرباش. ولی بادل خوش.. جمع کن شوهرت ک میگی‌مردخوب وکاری هست. مطمئن باش‌پشتش باشی همه چی حل میشه

باش دیگ از این ب بعد سعی میکنم خوش زندگی کنم و اونم از زندگی سرد نکنم🥲❤

انقدر زندگی بالا و پایین داره از الان بخوای خودتو درگیر این چیزا بکنی که به وسطاش برسی کم میاری پس سعی کن از لحظه ها لذت ببری

سلام  بهش سخت نگیرگناه داره وضعیت جامعه افتصاحه اگه مشکل خاصی نداره واسه این چیزااوقات هم وتلخ نکنید بعداشماخییلی جوونی برودنبال علاقه ات بعدیه روز حسرت میخوری 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

عزیزم درست میشه الان زمونه ای نیست که همون اول خونه داشته باشن همه ... انشاالله خونه اول اجاره میشه بعد ها خرید . بعدشم با دعوت با شوهرت هیچی درست نمیشه بعداً پشیمون میشی صحبت کنید اما دعوا نه ....

اگر هم خونه پدرشوهرت جور بشه برو اشکال نداره موقت هست همه الان همینن. اونایی که چندین ساله ازدواج کردم همین جوری بودن شما که اول راحید...

بعدشم مگه نمیگی ماشین نداشت و الان خریده این یعنی خداروشکر می‌تونه خودش رو جمع کنه . حالا هم که سنی نداره همین پرایدم خوب گرفته بخدا ... از همه مهم تر اون معیارهای خوبی که گفتی رو خودش و خانودش دارن این خیییلی مهمه عزیزم . الان تو این زمانه اخلاق پیدا نمیشه باور کن 

توکل بر خدا کن درست میشه همه چیز مطمئن باش

عزیزم درست میشه الان زمونه ای نیست که همون اول خونه داشته باشن همه ... انشاالله خونه اول اجاره میشه ...

ممنونم از دعای خیرتون من کم تجربه هستم اما با حرفاتون بهم دل گرمی میدید😘❤

سلام  بهش سخت نگیرگناه داره وضعیت جامعه افتصاحه اگه مشکل خاصی نداره واسه این چیزااوقات هم وتلخ ...

خودمم دلم واسش میسوزه اما دست خودم نبوده ی حس منفی هی میاد تو ذهنم 😫اما چشم دیگ باهاش خوب میشم اصلا حواسم نبوده ممکنه سرد بشه ازم با دعواهام🙃