2777
2789
عنوان

دخترا ک نامزدین میاین ی لحظه؟!🙃

1029 بازدید | 42 پست

سلام من ۱۹ سالمه نامزدم ۲۹ سالشه ،۳ ساله نامزدیم امسال عروسیمون میشه ،عقد هسیم  ی ۵ ماهی میشه،میخاستم درباره درگیری فکرم بگم ک این روزا حالم و گرفته و ناراحتم و اینکه کمکم کنید ک چ کار کنم 

خیلی اوضاع روحیم بده تحصیل هم فقط دیپلم دارم و اینکه هیچ کاری نمیکنم کلا خونه هستم 

نامزدم پسر خیلی خوبی هست و دوستم داره و روش اشنا شدنمون سنتی بود اما اولین نفری بود ک خوشم اومد اونم اولین خواستگاری بوده ک میرفته ،و همو خیلی دوست داریم و واسم هر کاری میکنع و واقعا عاشقمه و با معرفت و با خانواده اصالت دار و مهربون همه چی تمومه از اخلاق و ... کارش هم تازه راه انداختن و اینده خیلی خوبی داره ،مشکلم اینه خونه نداره و فعلا واس مدتی درامدش خیلی کمه ولی نمیزاره ب من سخت بگزره ،و ماشین نداشت با ماشین باباش سوار میشدیم امسال دیگع پراید خرید ،نگران خونه هستم ک نداریم و من همش نگرانم یعنی چی میشه اون میگه نگران نباش مطمعن باش درست میشه اما من نمیتونم و گاهی شبا خیلی گریه کردم ،عروسی هم باباش میگیره واسمون  و طبقه بالای باباش اینا هست اما الان دو تا داداش هاش ک قبلا ازدواج کردن با هم دارن طبقه بالا زندگی میکنن و قرار بوده برن و ما بریم اما الان میگن ما نمیریم نمدونم چی بشه دیگ برن یا ن ،اما من از اول گفتم خونه مستقل و جدا و اونا هم قبول کردن 

کسی هس با شرایط شبیه من😪بگید تنها نیستم چ کار کنم خیلی زهنم درگیره و از زندگی لذت نمیبرم و باعث شده با نامزدم دعوام بشع ولی اون صبوره و ارومم می‌کنه اما من خیلی ناراحتم و میدونم خودم از اول قبول کردم شدایطش اما در اینده درست می‌شه چون شغلش درامد خوب میشه در اینده یعنی چن ماه دیگه ،تا الان همه سختی ها تحمل کردم ،اما دیگ کم اوردم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان این معقوله خونه نداشتن اول زندگی برای خیلیاااا هست عزیزم بجا بحث و دعوا باهاش بساز باهم بتونین زندگیتونو بچرخونین 

الان رو خیلی از اقایون فشاره بهتر تویی که زنشی بهش امید و دلداری بدی ن که بدتر ناامیدش کنی ک 🥲

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

یکم باهاش‌راه بیا ادم هست که با چندتا بچه قد و نیم قد مستاجرن بعد شما هنوز چیزی از زندگی مشترکتون نگذشته اگر واقعا شوهرت اینقدر خوبه که میگی خب چرا براش جبران نمیکنی به پاش صبوری کن.. مگه خونه خریدن و ساختن الکیه که اراده کنی بری خونه بخری  مگر اینکه میلیاردر باشی....ماشینم این دوره به سختی میشه خرید برسه به خونه.... باهاش راه بیاد....

دختر عزیزم خیلی ها شرایط بدتر از تو رو داشتن ولی با پشتکار و صبر تونستن زندگی خوبی برای خودشون درست کنن 

چرا بهترین روزهای زندگیت رو با این افکار خراب می کنی 

سعی کن بیشترین لذت رو ازاین روزها ببری و خاطره خوبی برای خودتون درست کنین 

انشالله خوشبخت بمونی 

عزیزم قدر نانزدتو بدون  شما ها هنوز خیلی جوونین خیلی فرصت دارین خیلیا الان حسرت همون یه پراید ...

نامزدش چند وقت دیگه سی سالشه ها😐😐به نظرم حق داری اسی.  ولی نمیدونم چرا انقدرعجولانه انتخاب کردی همسرتو

ببین با این چیزایی ک گفتی واقعا برات خوشحال شدم خیلی خوبه ک نامزدت از هر لحاظ هواتو داره و ویژگیهای مثبت زیادی داره 

راجب خونه هم نگران نباش حق میدم بهت اوضاع جوریه که ادم میترسه از اینده و این وضع اقتصاد 

اما خب نامزدت میگه خیالت راحت من درستش میکنم بنظرم بهش اعتماد کن حتما یچی میدونه ک میگه 

خودتم میگی شغلش جوریه ک در اینده خیلی نزدیک درامدش عالی میشه مس اگ امسالم ازدواج کردین یه خونه رهن کنین مدارا کنین تا بتونین بخرین و راحت بشین انقد درگیری ذهنی نداشته باش اینجوری نامزدتم اذیت میکنی اون داره واس تو زحمت میکشه و در اسایش باشی خودتم راضی ازش پس بهش اعتماد کن و قوت قلبش باش تا باهم از پسش بربیاین

منظورت از سختی چیا بوده تحمل کردی؟ چرا ۳سال نامزدی؟ مگه عقد نبودین؟

منظورم از سختی یعنی روزایی بوده ک پول نداشته و بیکار بود ی مدت ب خاطر شغلش و اصلا ب روش نیاوردم و واس مناسبتا واسم هدیه نگرف بخاطر پول نداشت ،اما مدتش کوتاه بود ۳ ماه بود میرفت اسنپ با ماشین باباش تا بتونیم ی شب بریم بیرون نمیگف نداره خودم میفهمیدم اخه ادم بیکار باشه از کجا پول داشته باشه دلم نمیومد ناراحت بشه بسته اینترنتیم حتی ی مدت نخریدم تا بگزره و نزاشتم هیچ کس بفهمه حتی مامانم اینا و اونا فک میکردن ما هر شب میریم بیرون واس شام و ... اما ما خونشون واس شام میرفتیم 

نامزدیمون هم بخاطر این طولانی شد ک خانوادم شرایط جهیزیه خريدن نداشتن و ما رسممون اینه دختر همه چی بخره دیگ عقد کردیم با وام ازدواج امسال همه چی خریدیم و بابام هم کم کم همه چی خریدیم دیگ تکمیل شد ،و نامزدم هم شغلش خوب نبود شغل جدید راه اندازی کردن درکیر اون بودن و خونه نداشتیم 

الان این معقوله خونه نداشتن اول زندگی برای خیلیاااا هست عزیزم بجا بحث و دعوا باهاش بساز باهم بتونین ...

مرسی ک راهنماییم میکنید بلد نیستم اصلا چطوری بهش امید بدم 🥲اون ب من امید میده

نامزدش چند وقت دیگه سی سالشه ها😐😐به نظرم حق داری اسی.  ولی نمیدونم چرا انقدرعجولانه انتخاب کر ...

چون عاشق شدم🥲و از این پشیمون نیستم فقط میخام یاد بگیرم چطوری خوشحال باشم و از زندگی لذت ببرم🙃

ببین با این چیزایی ک گفتی واقعا برات خوشحال شدم خیلی خوبه ک نامزدت از هر لحاظ هواتو داره و ویژگیهای ...

مرسی خیلی ممنون بهم ارامش قلبی دادین با صحبتاتون خدا به زندگیتون ارامش ابدی بده 😍😘