2777
2789

خلاصه میگم وقتتونو نگیرم من و همسرم یک سال هست عقد هستیم بهترین وسایل رو خریدم تازه خانوادم گفتند سیصد میلیون میدیم شماها هم وام بردارید خونه بخرید همسرم قبول کردند و خونه خریدیم با این که دارم قسط های نصف خونه رو خودم میدم و بهترین وسایل رو هم خریدم و این آقا فقط یخچال و تلویزیون و یک دونه فرش خرید هر موقع بحث جهیزیه میشه میگه فلان مارک غذا ساز چیه ظرف شویییت مارکش چی بود و کلا خیلی سخت پسنده حالا که می‌خوام مبل ها مو بخرم هر چی من انتخاب میکنم ایشون قبول نمی‌کنند با این که بازم قرارع پدر من پولش رو بدن منم امشب عصبانی شدم و با خودم گفتم یواشکی میرم وسیله میخرم و دیگه هم نظر ایشون رو نمیخوام بیاین کمک کنین بگین با این واکنش های همسرم چه جوری برخورد کنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق نظر داره ولی حق دخالت نداره .تو این گرونی این بدبختی قیمتا بنده خدا پدرت اینهمه خرید کرده پول خونه هم ک نصفش دادین تازه خودشم وسایل دهن پر کنی نیاورده .نمیدونم اینجور آدما زبونشون هم درازتره

حق نظر داره ولی حق دخالت نداره .تو این گرونی این بدبختی قیمتا بنده خدا پدرت اینهمه خرید کرده پول خون ...

من ده برابر خواهرش وسیله خریدم خواهرش هیچی نداشت همه چی رو شوهرش خریده بود برای همین وسایلش رو سیاهه هم نکردن (سیاهه یعنی وسایلی که دختر میگیره رو لیست میکنن و به بقیه نشون میدم) حالا که نوبت من شده میگم باید اقوام رو دعوت کنیم جهیزیه رو سیاهه کنیم آقا میگه نه اصلا رسم نداریم به نظر شما چه جوری جوابشو بدم 

معذرت میخاما ولی ب ایشون چربطی داره جهیزیه .زن باید سلیقش باشه اینقدر رو ندید باشه شوهر

اقا هم هر چی میخواست بگیره برا خونه از حق نگذریم نظر من رو میپرسید ولی دیگه خیلی توی خرید وسایل من دخالت می‌کنه هر چی میخرم میاد یواشکی نگاه میکنه

حالا شوهرت نمیتونی درگیر بشی ک یواشکیم نخر فردا یچی دیگه بگه اتفاقا لا خودش برو اینقدر نار کن بچه گونه حرف بزن یجوری دلبری کن ک خودش بگه هر چی تو گفتی لِم شو بدست بیار الان مبل یواشکی بخری دوفردا تو زندگیت میخای چکار کنی .زرنگ و باسیاست باش یجوری نباش ک انتظارش ببری بالا .همه چیتم رو نکن حالا باهم خونه خریدین چ اشکالی داره مال خودتونه ولی بنام بزن ولش نکن 

من ده برابر خواهرش وسیله خریدم خواهرش هیچی نداشت همه چی رو شوهرش خریده بود برای همین وسایلش رو ...

با بدی و قلدری نگو میگم لم شوهرتو بدست بیار با سیاست زنونت برو جلو بگو مارسم داریم