2777
2789
عنوان

بچه ها داغونم بیاین کمکمم کنید توروخدا 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 26 پست
حالا شوهرت نمیتونی درگیر بشی ک یواشکیم نخر فردا یچی دیگه بگه اتفاقا لا خودش برو اینقدر نار کن بچه گو ...

خونه که به نام خودشه و خیلی زرنگ تر از این حرفاس که به نام من بزنه من مشکلم اینه که خیلی دخالت می‌کنه تو خرید وسایل حتی سرویس پلاستیک خریده بودم گفت چرا مارک لیمون نخریدی تا این حد دخالت می‌کنه من می‌خوام جلوی دخالت هاشو بگیرم و یه جوری پیشنهاد بدم که قبول کنه جهیزیه مو سیاهه کنن که اینقدر جلوی اقوامش نگه من وسیله خیلی گرفتم یه جوری صحبت می‌کنه جلوی اقوامش که فکر میکنن تمام وسیله ها رو اون خریده من با این مشکلات چی کار کنم 

خونه که به نام خودشه و خیلی زرنگ تر از این حرفاس که به نام من بزنه من مشکلم اینه که خیلی دخالت ...

حس خود کم بینی دارن انگار سر خواهرش اعتناد بنفسشون اومد پایین میخان جبران کنن ..ب باباتون بگو بگه مارسم داریم تو نگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه که به نام خودشه و خیلی زرنگ تر از این حرفاس که به نام من بزنه من مشکلم اینه که خیلی دخالت ...

یجوری ک یا باید باباتون بگه یا باید نقطه ضعفشو بگیری دخالت کردن خوب نیست هیچکی خوشش نمیاد فردا میخاد بگه همرو من خریدم .اون زرنگه تو هم زرنگ باش دستو پاتو گم نکن که خونه رو زرنگه تو هم زرنگ باش پول دادین دستش نصفشم تو داری میدی بنامتم نیس تو دیگ کی هستی دختر

نه عزیزم آقا به روش هم نیاورد که به نامم بزنه بعدش بهش گفتم چرا بهم نگفتی گفت خونه وکالتیه سند ...

ای وای چه بد حتما بگو همون وکالتی رو بزنه به اسمت 

آخه چرا پولشو بابات داده قصدشم خودت میدی بعد به اسم اون 

چقدر رو دادی بهش 😡😡😡