خلاصه میگم وقتتونو نگیرم من و همسرم یک سال هست عقد هستیم بهترین وسایل رو خریدم تازه خانوادم گفتند سیصد میلیون میدیم شماها هم وام بردارید خونه بخرید همسرم قبول کردند و خونه خریدیم با این که دارم قسط های نصف خونه رو خودم میدم و بهترین وسایل رو هم خریدم و این آقا فقط یخچال و تلویزیون و یک دونه فرش خرید هر موقع بحث جهیزیه میشه میگه فلان مارک غذا ساز چیه ظرف شویییت مارکش چی بود و کلا خیلی سخت پسنده حالا که میخوام مبل ها مو بخرم هر چی من انتخاب میکنم ایشون قبول نمیکنند با این که بازم قرارع پدر من پولش رو بدن منم امشب عصبانی شدم و با خودم گفتم یواشکی میرم وسیله میخرم و دیگه هم نظر ایشون رو نمیخوام بیاین کمک کنین بگین با این واکنش های همسرم چه جوری برخورد کنم ؟
خونه که به نام خودشه و خیلی زرنگ تر از این حرفاس که به نام من بزنه من مشکلم اینه که خیلی دخالت میکنه تو خرید وسایل حتی سرویس پلاستیک خریده بودم گفت چرا مارک لیمون نخریدی تا این حد دخالت میکنه من میخوام جلوی دخالت هاشو بگیرم و یه جوری پیشنهاد بدم که قبول کنه جهیزیه مو سیاهه کنن که اینقدر جلوی اقوامش نگه من وسیله خیلی گرفتم یه جوری صحبت میکنه جلوی اقوامش که فکر میکنن تمام وسیله ها رو اون خریده من با این مشکلات چی کار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خونه که به نام خودشه و خیلی زرنگ تر از این حرفاس که به نام من بزنه من مشکلم اینه که خیلی دخالت ...
یجوری ک یا باید باباتون بگه یا باید نقطه ضعفشو بگیری دخالت کردن خوب نیست هیچکی خوشش نمیاد فردا میخاد بگه همرو من خریدم .اون زرنگه تو هم زرنگ باش دستو پاتو گم نکن که خونه رو زرنگه تو هم زرنگ باش پول دادین دستش نصفشم تو داری میدی بنامتم نیس تو دیگ کی هستی دختر