2777
2789
عنوان

زورم اومد

182 بازدید | 8 پست

تازه داشتم تاپیک میخوندم حرف از خیانت بود منم نوشتم ی ساعت تایپ میکردم اوکی کردم گفت قفل شده زورم اومد ☹️وقتم هدر رفت ولی خب اینجا کپی میکنم 😜

بچه ک بودم ی همسایه داشتیم زنش خوشکل بود سفید تپل همه چی تموم بود خوشرو خوش خنده یروز دعوایی شد تو کوچه بعدش تیراندازی شد و داستانی شد هر روز دعوا بود هر روز یکی قمه کشی میکرد حرات نداشتیم بریم تو کوچه داستان هم از این قرار بود ک شوهره برمیگرده خونه میبینه زنش با مرد غریبه لختن مادره هم نگهبانی میداده شوهره هم درو روشون قفل کرده بود پسره رو ک تحویل دادن ب مامورا یعنی مامورا موفق شدن بگیرنش از این قوم ولی زن و مادرشو تحویل ندادن خلاصه بعد مدتی گفتن مجبورشون کردن سیم لخت برق بگیرن مردن تا الانم ک نزدیک 30 سالی میشه گذشته کسی قیرشونو نمیدونه کجاس اون موقه ی دختر و پسر خوشکل داشتن بعد ماجرا شوهرش مکانیک برد بار کرد از محله مون بعدها شنیدیم ازدواج کرده 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!

مامانش فقط برگام

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخصوص اگ این مسله تو طایفه اعراب باشه یعنی خدا بداد زنه برسه فقط مثلا پارسال شنیدین تو اهواز ی زنی شوهرش سرشو برید تو خونشون نزدیک محلمون بود ولی سر زنه رو تو فلکه نزدیک خونمون انداخته بود ی وحشتی کرده بودیم 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!