2777
2789
عنوان

بالاخره تونستم از حقم در برابر خواهر شوهرم دفاع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 25 پست

احسنت اگه خوب جلوش در اومدی

خواهر شوهر من براش عیدی بردیم ، خانم نه جا عیدی به برادرش داد ، نه هم عید دیدنی اومد خونمون

تازه دیروز زنگ زده ازم شماره دکتر می خواد 

اصلنم  معذرت نمی خواد که نیومد خونمون و ... 

منم گفتم باشه از خواهرم آدرس میگیرم بهت میگم

ولی زنگ نزدم بهش بگم اون که مارو آدم حساب نمی کنه غلط می کنه آدرس دکتر می خواد

سال ۱۴۰۳ بهترین تاریخ زندگیمه ....خدایا هزاران بار شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنت اگه خوب جلوش در اومدی خواهر شوهر من براش عیدی بردیم ، خانم نه جا عیدی به برادرش داد ، نه هم ع ...

همیشه به اقتضای سنش گفتم عیب ندارد جواب ندم .بعدش یه هفته حالم بد بود

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁
وا چقدر چرت گفته

از لحظه به لحظه استفاده می‌کنه به چرت گفتن

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁
احسنت اگه خوب جلوش در اومدی خواهر شوهر من براش عیدی بردیم ، خانم نه جا عیدی به برادرش داد ، نه هم ع ...

خوب کاری کردی🤝

خب چیشد چیگفتی؟؟؟

گفتم خواهر

مرسی عزیزم، توام خب کردی رو بهش نده😃

دیگه کوتاه نمیام در کمال احترام جوابشو میدم

امیدوارم همه توی زندگی هاشون خوش و خرم باشن و زندگیشون از آدم های سمی پاک

تابوده همین بوده .. تا ساکتی هی میزنن توسرت .. زبون که باز میکنی میزنن جاده خاکی

ولی وقتی جوابشونو میدی قیافشون دیدنیه