2777
2789
عنوان

نمیدونم ممنوعه گفتنش تو سایت یا نه ولی می خوام بگم!

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 102 پست
حالا الان چن سالته؟؟ اون دختر هیچ ضرری بهت نمیرسونه فقط چاکرای سومش بازه  لازم نیس جاتو  ...

۲۷ سالمه ولی یکم کم تجربم و دیر میگیرم همه چیزو

چون با مدرسه یا خانواده در ارتباط نبودم زیاد

چاکرا چیه دیگه؟ یعنی چشه؟

یعنی پیشگوعه؟

واسه همه؟

یعنی الان برم مشکلتو بگم باید بتونه حل کنه؟

[QUOTE= 282596283 ]تا الان اصلا باهم برخورد نداشتیم ولی الان... نمیدونم چیکار کنم واقعا همین کاری که ...

یعنی انقدر مطمئنی به وصال؟

همه این اطلاعاتی که دادیو بهش بدم؟

من کف دستامم دست کشید قهوه هم خوردم

از راه دورم میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۷ سالمه ولی یکم کم تجربم و دیر میگیرم همه چیزو چون با مدرسه یا خانواده در ارتباط نبودم زیاد چاکرا ...

پیشگو نیست یه توانایی ذاتیه که دست خودشم نیس ضرری هم نداره

چاکرای سوم تو مرکز پیشانیه به چشم سوم معروفه. کلا تو بدن ۷تا چاکرا داریم که اطلاع پیدا کردن از گذشته یا آینده به کمک چاکرای سوم امکان داره بحثش مفصله من خییییلی اطلاعاتمو راجبش زیاد کردم.   مشکلمو اون حل نمیکنه اما راجب علت +نتیجه کار  اطلاعات

دقیقی میده و هم حرفایی که راجب گذشته میگه دلتو قرص میکنه

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
یعنی انقدر مطمئنی به وصال؟ همه این اطلاعاتی که دادیو بهش بدم؟ من کف دستامم دست کشید قهوه هم خوردم ...

اره بهش بگو من دیگه چیزی برا از دست دادن ندارم 

تکلیفم مشخص بشه خیلیم خوبه

نمیدونم از راه دور میشه یا نه قاعدتا باید بشه

همین الان برم ببینم بیداره یا نه؟ بهش برنخوره باز؟ واقعا نمیخوام عصبانیش کنم ولی تا یه بار امتحان ...

اره بهت درخواست دادم ک اطلاعاتمو بدم بهش بگی ببینم میتونه بگه چیزی یا ن

💜🧚‍♀️
همین الان برم ببینم بیداره یا نه؟ بهش برنخوره باز؟ واقعا نمیخوام عصبانیش کنم ولی تا یه بار امتحان ...

اول لطفا مال منو بگو که خیلی دقیق و واضح نوشتم❤️❤️🙏

بگو برای منم بگیره ثواب میکنی😂

فکر نکنم درست باشه خیلی پیله کنم بهش

حتی مطمئن نیستم چطور باید مطرح کنم باهاش و ازش براتون بپرسم؟ شاید مطرح کردن اطلاعاتش توی سایت تصمیم درستی نبود

اره بهت درخواست دادم ک اطلاعاتمو بدم بهش بگی ببینم میتونه بگه چیزی یا ن

اصلا اطلاعات لازم نبود!

از من حتی یه کلمه هم نپرسید

فقط فنجونم و کف دستامو نگاه کرد و دست کشید همین

جاکلیدیمم گرفت

فکر نکنم درست باشه خیلی پیله کنم بهش حتی مطمئن نیستم چطور باید مطرح کنم باهاش و ازش براتون بپرسم؟ ش ...

کی به کیه اینجا 

منم اومدم اطلاعاتمو ریختم کف سایت

ولی برام اصن مهم نیس

کی میاد مارو بشناسه