2777
2789
عنوان

نمیدونم ممنوعه گفتنش تو سایت یا نه ولی می خوام بگم!

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 102 پست
فکر نکنم درست باشه خیلی پیله کنم بهش حتی مطمئن نیستم چطور باید مطرح کنم باهاش و ازش براتون بپرسم؟ ش ...

اینم هست...

ولی خب اگر واقعا خواستی با اینکارت شکت رو برطرف کنی من هستم خیلی دوست دارم فا.ل منم بگیره😅

اصلا اطلاعات لازم نبود! از من حتی یه کلمه هم نپرسید فقط فنجونم و کف دستامو نگاه کرد و دست کشید همی ...

خب شاید ما راه دوریم اطلاعات میخواست حالا تو ببین اصن برامون فاال میگیره یانه

💜🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول لطفا مال منو بگو که خیلی دقیق و واضح نوشتم❤️❤️🙏

در زدم درو باز نکرد

اولین فرصت که دیدمش حتما بهش میگم

ولی جز اسمت و سوالاتت اطلاعات دیگه ای بهش نمیدم! بهش اطمینان ندارم من

می‌تونه درست باشه 

اما به نظر من شما اعتماد نکن .این چیزایی که تعریف میکنی شاید میخواد یه جوری بهت نزدیک بشه 

حالا به طریقی میشناسه شما رو شاید مثلاً 

ولش کن اصلا بهش فکر نکن به نظرم دیگه هم باهاش حرف نزن .اینهمه مشکلی که داری برای خودت مسأله جدید درست نکن 

می‌تونه درست باشه  اما به نظر من شما اعتماد نکن .این چیزایی که تعریف میکنی شاید میخواد یه جوری ...

من سهم الارثی ندارم که سودی داشته باشم براش

ولی اصلاااا حس خوبی بهش ندارم حقیقت

دوست ندارم باهاش برخورد داشته باشم من واقعا ته دلم عمیقا میترسم ازش

احساس خطر شدیدی دارم از جانبش

ولی هرچی منطقی فکر میکنم من چیزی ندارم بدرد کسی بخوره

از طرفی این همه اطلاعات داشتن اونم منطقی نبود!