2777
2789

چرا جدیدن همه دختر بچهای متولد ۸۰ دارن ازدواج میکنن چندروز پیش یکی کلاس نهم بود عقد کرد امشبم توکوچمون نامزدی یکی دیگه بود کلاس نهمه.از همه اینا بگذریم دخترعموم کلاس ۸هس ی‌دونه سقط هم داشته انقدم شوهرش اذیت میکنه ک نگو.خانواده ها هدفشون چیه اون بچها گناه دارن چرا اخه من میبینم اینارو واقعا ناراحت میشم

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون نمیخوان خرج دخترشون کنن فورا شوهرشون میدن

تف به همچین خانواده هایی

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
خب باید ازدواج کنن دیگه مثل تا سن بالا تنها بمونن که چی بشه

۱۳سالگی ازدواج کنن چی بشه

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

عزیزم دهه ۸۰ درست نیست چون خود ۸۰ الان ۲۲ ساله است‌ 

ولی حرف شما هم درسه سنشون مناسب ازدواج نبود

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
خب باید ازدواج کنن دیگه مثل تا سن بالا تنها بمونن که چی بشه

🙄🙄🙄🙄😐😐😐🫤🫤🫤🫤تمام زندگی یک دختر در ازدواج خلاصه نمیشه

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
آره والا اینجور موردا اطراف مام زیاده  دختر عموم 14 سالگی ازدواج کرد و 16 سالگی بچه دار شد&nbs ...

من خودم تو سن ۱۸ازدواج کردم واقعاپشیمونم

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

الان مدافعان کودک همسری بااین استدلال که ۱۰سالشون بوده اندازه ۴تا زن۵۰ساله میدونستن میان بهت حمله میکنن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵