2777
2789
عنوان

کیا تونستن چندین سال با دوس پسرشون بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 101 پست
همه اینایی ک میگی اگه مرد اجازه نده من نمیتونم انجام بدم اگه مرد بگه خونه بمون باید بمونم حق طلاق ند ...

تصور ما از ازدواج پیدا کردن یه نفره ک همیشه پشتته کنارته تو سختیا تو خوشیا کنارته اگ همه دنیا روبرت باشنوباورت نکنن اون انقد بهت اعتمادداره ک باورت میکنه و کنارته .

من از ازدواج دلگرمی میخوام نه سرگرمی مث ازدواج سفید

راست گفتن هر آدمی نون دلشو میخوره
تصور ما از ازدواج پیدا کردن یه نفره ک همیشه پشتته کنارته تو سختیا تو خوشیا کنارته اگ همه دنیا روبرت ...

دوست عزیز تفکرات ما مثل هم نیست من نمیتونم خودمو با ازدواج ایرانی و سنتی وفق بدم قبل این رابطه اصلا نمیخواستم ازدواج کنم و بعدش ک وارد رابطه شدم ترجیح دادم در آینده این ازدواج رو داشته باشم چون با تفکراتم سازگاره شما تو زندگی من نیستین ک بدونین دور و برم پر ازدواج ناموفق بوده و قطعا تو روحیات من تاثیر گذاشته در عوض شما فک کنم آدم مذهبی باشین ک ازدواج ایرانی رو ترجیح میدین ک من نمیتونم چون من ازدواج رو تو برابری میبینم   

نمیدونم اینجا چی بنویسم🤷🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز تفکرات ما مثل هم نیست من نمیتونم خودمو با ازدواج ایرانی و سنتی وفق بدم قبل این رابطه اصلا ...

ای قربون دهنت ازدواج ناموفقو خوب گفتی ولا طرف ما هر ازدواجی ک قبلش رابطه داشتن ب طلاق کشیده. 

ی آمار ساده تو همون اطرافیا بگیری توم میبینی این مساله رو

همه اینایی ک میگی اگه مرد اجازه نده من نمیتونم انجام بدم اگه مرد بگه خونه بمون باید بمونم حق طلاق ند ...

مشکلتون اینه که دیدتون خییلی منفیه نسبت به ازدواج

بقول خودت"اونم توی ایران!"

درحالی که مرد خوب،هم میذاره درس بخونی با افتخار،هم با عشق کمکت میکنه هم نمیذاره آب تو دلت تکون بخوره

هم اینکه نسبت به ازدواج سفید واقعا متعهد تره نسبت بهت

توی ازدواج سفید رسما میتونه امروز باهات باشه فردا ولت کنه خیییلی راحت

بدون هیچ پشتوانه ای

بدون هیچگونه تضمینی 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
خو آخه برابری چی میخوای . مثال بزن

هر دو کار کنیم هر دو پیشرفت کنیم اینجوری نباشه ک من تو خونه بشینم و خونه داری کنم اون بره بیرون کار کنه برای هر کاری ک میکنم ازش اجازه بگیرم تموم حق و حقوقامو داشته باشم  

ای قربون دهنت ازدواج ناموفقو خوب گفتی ولا طرف ما هر ازدواجی ک قبلش رابطه داشتن ب طلاق کشیده.  ...

اصلا بحث رابطه قبل ازدواج نیست من طرفم بهم گفت قبل تو رابطه داشتم و منم قبول کردم چون خودمم رابطه داشتم بحث اینه ک هر انسانی اونجوری ک فک میکنه درسته زندگی میکنه اینکه مت ازدواج سفیدو انتخاب کردم دلیل نمیشه برای خودم ارزش قائل نباشم من خودمو تو ازدواج ایرانی نمیتونم ببینم 

مشکلتون اینه که دیدتون خییلی منفیه نسبت به ازدواج بقول خودت"اونم توی ایران!" درحالی که مرد خوب،هم ...

اگه طرف مقابل عاشقم باشه هیچوقت این کارو نمیتونه بکنه به فرض اگه به مشکل برخوردیم و نتونستیم با هم بسازیم اینکه تو ازدواج سفید کات کنم بهتر از ازدواج ایرانیه درسته تو ازدواج ایرانی طرف میذاره درس بخونم کار کنم بیرون برم خارج از کشور برم ولی اگه نذاره نمیتونم این کارو انجام بدم چون قانون پشت مرده 

اصلا بحث رابطه قبل ازدواج نیست من طرفم بهم گفت قبل تو رابطه داشتم و منم قبول کردم چون خودمم رابطه دا ...

با نهایت احترام برا خودت ارزش قائل نبودی ک اینکاروکردی .ارزون و مفت خودتو تقدیم کردی بهش

😅از راه منطق وارد شو ولی حرفاتو از قبل اماده کن  اینکه رابطه خوب نیازمند وقت گذاشتنه نیاز مند ...

اره دقیقا چون خودش منطقیه منم باید منطقی پیش برم

هر دو کار کنیم هر دو پیشرفت کنیم اینجوری نباشه ک من تو خونه بشینم و خونه داری کنم اون بره بیرون کار ...

خو مثلا تو کجای ازدواجی ک من قبولش دارم این برابری نیس .اونیو ک گیر میده و اجازه میخواد ازت بدون شکاکه

مشکلتون اینه که دیدتون خییلی منفیه نسبت به ازدواج بقول خودت"اونم توی ایران!" درحالی که مرد خوب،هم ...

نه مخالف ازدواج اصلا نیستم مخالف ازدواج سنتی و تحت نظر خانواده ام 

اینکه حدوحدودت رو نگه داری خودت تو رابطه هنره خودته همه چی در اخر به خودت بستگی داره.

خب شاید ادم خیلی مذهبی براش دوستی سخت باشه.

منظور من دوستیه دوتا ادم عاقل بالغه نه چرت پرت 

شما فک کن من با کسی اشنا شدم که واقعا پسر خوبیه ولی وضع مالیش واقعا خوب نیست الان من از اول به خانوادم معرفی میکردم میشد چهار سال دوست بمونیم؟تا شرایط جور شه؟خب معلومه نه 

کلا به خانواده نگی بهتره تا موقع خواستگاری البته اگه به انتخابت مطمئنی 

خانواده نمیذاره تو عاشق شی تورو درگیر انتخابی دو دوتا چهار تا میکنه کی پولداره کی اصیل تره خیر سرش کی موقعیت بهتری داره و...

در کل تو ازدواج سنتی اینا پسر خوب پیدا نمیشه اکثرا دربو داغونن و یا فقط بخاطر خانواده زن میگیرن هیچ وقتم تو سه چهار ماه نمیشه کسیو شناخت.

بازم البته هر کی یه عقیده داره 

ولی ازدواج هیچی نداره تهش که بخوای انقدر خودتو از این چیزا محروم کنی 

به نظرم خدا هر کیو واقعا دوست داره بهش یه عاشقی کردن و عشق دو طرفه میده💯

🌸💕

اگه طرف مقابل عاشقم باشه هیچوقت این کارو نمیتونه بکنه به فرض اگه به مشکل برخوردیم و نتونستیم با هم ب ...

خیلی راحت درباره کات کردن حرف میزنی

میدونی چقدر آسیب روحی داره؟

باز توی طلاق آدم یسری حق و حقوق میگیره اما توی ازدواج سفید طرف هیچ تعهدی بهت نداره بعدشم ولت میکنه هیچیم بهت نمیرسه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.