bano_gomnam مدیر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 836 عنوان دقیقااااا همیییین الان دلتون چی مییییخاد؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 161 پست من الان دلم میخاد بتونم شاغل شم و یکم این بار سنگین از رو دوشمون برداشته شه😔میشه دعا کنین برام دوست جونیا💕شما چی میخایین:) الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱 1402/01/11 | 00:26 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bano_gomnam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 836 یا همسرم قهرم آشتی کنه باهام اذیتش کردم هیچرقمه نمیبخشه عزیزمان شاءالله خدا گره کارتون باز کنه صلوات فرستادم براتون💕برای قبولیم از ته دل دعاکنین الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
bano_gomnam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 836 هیچ:/ به به پس یه خدایا شکر اینجا باید پلی شه👀 الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
bano_gomnam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 836 شوهرمو با ی عالمه پول😆 عزیزززمان شاءالله به خاسته هاتون برسید🌹💕 الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
bano_gomnam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 836 دلم بدون دلیل گرفته نمیتونم بخوابم خوابم ببره- صحبت کنین تا حالتون بهتر شهتجربه ثابت کرده هیچوقت وقتی حالتون خوب نیست پناه نبرین به خواب🥲💔 الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
bano_gomnam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 836 اونی که نیست ان شاءالله بیاد😥 الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10745 صحبت کنین تا حالتون بهتر شه تجربه ثابت کرده هیچوقت وقتی حالتون خوب نیست پناه نبرین به خواب🥲💔 چی بگم اخه لنتی نمیدونم چرا حالم خوب نی هعب خوابم نمیاد ساعت ۴ باید پاشم😫 آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
bano_gomnam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 836 استخدامی قبول بشم 😍😍ان شاءالله خداکنه قبول شین برامنم دعا کنین کنکور قبول شم الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
مامان_محمدسبحان عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 1041 عزیزززم ان شاءالله به خاسته هاتون برسید🌹💕 ان شاالله ممنون عزیزم😘 آرزو میکنم بزرگ بشید برای هرکسی که کوچیکتون کرد😇🌈
bano_gomnam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 836 شغل خوب و اونی که میخام بیاد الهی آمین ان شاءالله برسین به خاسته هاتون الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
aram_f عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2685 😍😍ان شاءالله خداکنه قبول شین برامنم دعا کنین کنکور قبول شم مرسی عزیزم انشاالله رشته موردعلاقتو قبول بشی
bezanbaghal عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 338 ان شاءالله اگه خدا دعای منه روسیاه رو قبول کنه دعا میکنم هرچی صلاحتونه رقم بخوره عزیزم فداتشم عزیزم این چ حرفیه شما بنده دلبر خدایی🤍😍🥲
bano_gomnam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 836 موفق باشی♡ ممنونم همچنین الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
bano_gomnam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 836 فداتشم عزیزم این چ حرفیه شما بنده دلبر خدایی🤍😍🥲 خدانکنه نه بابا از همون روسیاهایم که رو نداره سمت خداش نگاه کنه💔 الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
bano_gomnam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 836 تو اتوبوس تو جاده نمیتونم تحمل کنم کلا دارم اذیت میشم عزیزم سعی کن چشمات ببندی ولی خب اذیتی اتوبوس خیلی بده الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
bano_gomnam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 836 خسته شدم:).. تازگیا ناراحت هم نمیشم.. فقط سکوت میکنم:) ♥️🤍❤️مرسی مهربون جان افسرده شدی؟اخه منم افسرده شدم این علائم داشتم داغون بودم همش تو اتاقم تو تاریکی مطلق سکوتم الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱