bano_gomnam مدیر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 836 عنوان دقیقااااا همیییین الان دلتون چی مییییخاد؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 161 پست من الان دلم میخاد بتونم شاغل شم و یکم این بار سنگین از رو دوشمون برداشته شه😔میشه دعا کنین برام دوست جونیا💕شما چی میخایین:) الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱 1402/01/11 | 00:26 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bano_gomnam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 836 خب خاستم ب اینکه الان دقیقا چی میخام یجورایی مربوط میشه بله میدونم گلم🧡خب خاستتون چیه از نظر من دقیقا همین الان هرکی هرخاسته ای داره اصلا مسخره و عیب نیست❤🌱 الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 890 بله میدونم گلم🧡 خب خاستتون چیه از نظر من دقیقا همین الان هرکی هرخاسته ای داره اصلا مسخره و ... اینکه اون کسی ک دوسش دارم الان بغلم میکرد تا قلبم آروم بگیرع ولی خو متاسفانه هیچوقت اتفاق نمیوفته میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
bano_gomnam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 836 اینکه اون کسی ک دوسش دارم الان بغلم میکرد تا قلبم آروم بگیرع ولی خو متاسفانه هیچوقت اتفاق نمیوفته عزیزم❤متاسفم واقعا🥺ان شاءالله خدا بخواد برات💌🌱 الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 890 عزیزم❤ متاسفم واقعا🥺 ان شاءالله خدا بخواد برات💌🌱 مرسی🌸 میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
bezanbaghal عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 338 خدانکنه نه بابا از همون روسیاهایم که رو نداره سمت خداش نگاه کنه💔 نگو اینجور ک دلم میگیره ازت
bano_gomnam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 836 نگو اینجور ک دلم میگیره ازت چشم مهربونم🌱😢 الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
nargil_l عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 385 ❤عزیزم ببخشید ان شاءالله خدا حال دلتون و شادو خوش کنه قربونت برم.. بهترینا رو برای قلب مهربانت آرزو میکنم💚 میرسد از جانب خدا مصلحت هایی که آرزویت بود..🍃💚
مهربانا۹۴ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 103 درکت میکنم خیلییییی از نوع خیلی خیلی حق داری ان شاءالله بتونید مستقل شید خدا کمکتون کنه کاراتون راس ... ممنون عزیزک 💕❤️💕❤️
baraaaaaaaaa عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 261 پولخرید دوره شیمی کنکور شهاب دانشرفتن ب کلاس ریاضی کنکور
bano_gomnam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 836 قربونت برم.. بهترینا رو برای قلب مهربانت آرزو میکنم💚 🥺❤فداتبشم ممنونم الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
bano_gomnam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 836 پول خرید دوره شیمی کنکور شهاب دانش رفتن ب کلاس ریاضی کنکور عزیزم 🥺خدا ان شاءالله برسونه الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱