2777
2789
عنوان

دوباره کمکککککککککککک

9 بازدید | 28 پست
امشب مهمون دارم دوستان گفتن مرغ بپزم منم پختم خیلی شور شده چیکار کنم؟ سیب زمینی و آبلیمو هم اضافه کردم ولی بازم شوره
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
آب مرغ رو بردار بذار کنار.توی ظرف دیگه رب و ادویه سرخ کن بعد آب بریز بذار جوش که اومد به مرغت اضافه کن این بار دیگه نمک نریز
این امضا و تیکر صرفا برای تقویت روحیه هستش.اسم کاربریم پیمانه هستش.لاتینش غلط انگشتی بوده. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرغت آب پزه؟؟الان توی آبه؟؟توضیح بده بینم

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

به دستور یچه ها آول تو ب پختم برای کف گیری بعد پیاز سرخ کردم و مرغم رو هم تو پیاز سرخ کردم و لیوان زعفرون دم کرده توش ریختم آبش خیلی کمه
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
اگه دیدی نمکش کمه از اون آب مرغ قبلی به جدیده کم کم اضافه کن تا نمکش خوب بشه
این امضا و تیکر صرفا برای تقویت روحیه هستش.اسم کاربریم پیمانه هستش.لاتینش غلط انگشتی بوده. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
عروس بهار بهترین کار همونیه که من گفتم
اخه اون زعفرونی این با رب خراب نمیشه برم دوباره تلاش کنم شانس منو میبینید توروخدا همیشه غذام کم نمکه امروز........
عیبی نداره همون کاری که گفتم انجام بده اگه نمکش کم بود کم کم نمک اضافه کن