2777
2789
عنوان

دلم بغل خدا رومیخواد که فقط اروم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکی مشکل خودشو داره  من با خانوادم که میشه گفت پر جمعیتن زندگی میکنم ولی خیلی احساس تنهایی می ...

خوب اگر برادر یا خواهری داری ازش کمک بگیر بگو چه چیز های داره  ازارت میده  برو خونه فامیلاتون...

اگر درس داری مشغول درس خواندن و تحصیلت بشو.

اگه نداری مشغول یه کاری شو

نه شوهر کردم دوتا بچه دارم 

ماشاالله شما که خانواده داری دوتو بچه داری جوری از بی کسی گلایه می‌کنی انگار هیچکسو نداری 

همین دو تا فرزندت واسه تو همه کس و همه چیز هستن.

....

خوب اگر برادر یا خواهری داری ازش کمک بگیر بگو چه چیز های داره  ازارت میده  برو خونه فامیلا ...

نمیدونم مشغول چه کاری بشم که تو جامعه باشم واز خونه نشینی در بیام سرمایه ی درستو حسابی ندارم فقط رو کمک خانوادم تا حدی میتونم حساب کنم

[QUOTE=282687671]تحصیلات تون چیه.[/QUOTE  فوق دیپلم کشاورزی

ببین بخواهی شغلی بیرون از خونه داشته باشی یا باید سرمایه داشته باشی مغازه ای بگیری.

یا اینکه استخدام  کارخونه ای یا شرکتی بشی .

حالا ببین ظرفیت شهر شما برای سرمایه گذاری اجاره مغازه جواب میده .

یا نه اینکه جایی بری استخدام بشی.

که من گزینه دوم بهت پیشنهاد میکنم جایی استخدام بشی  

چون مغازه داری سرمایه گذاری دیر بازده و پر زحمت است.

۲۵ذ،نه

اگر گواهینامه داشتی بهترین پر درآمد ترین شغل نسبت به سرمایه الان اسنپ هست.

اگر امکانشو داری گواهینامه تو بگیر فوقش دو ماه طول میکشه 

بعد از دو ماه میتونی یه درآمد خوب داشته باشی

خدا خیرت بده از این که دوستانت رو دعوت میکنی 

به تاپیک غریب امام زمان خودت...

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

خدا خیرت بده از این که دوستانت رو دعوت میکنی  به تاپیک غریب امام زمان خودت...

فدات عزیزم .حالم خیلی خراب بود وقتی دیدم تگ شدم تو همچین تاپیکی از خوشحالی اشک تو چشام جمع شد 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 😍😍