2777
2789
عنوان

دلم بغل خدا رومیخواد که فقط اروم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 43 پست
عزیزم سعی کن خودت هوای خودتو داشته باشی وخودتو دل داری بدی با آهنگی که دوس داری ‌‌‌‌‌‌‌قدم زدن آدم خ ...

فک کم پدر و مادر جداشدن حرفایی زدن خیلی حرفای بد .حالا مثل زندانی هاشدم تکون بخورم برام حرف درست میکنن باورت میشهه؟؟؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 😍😍
اره منم حال همینجوری میخوام .میدونی از آدما خسته شدم هیچ راهی هم ندارم

اگه از آدما خسته شدی چاره اش ارتباط نداشتنته 

من واقعا یه دوره از همه آدما بیزار بودم بسکه اذیتم کرده بودن هرکس که بهش محبت کردم 

نیاز داری خلوت کنی تا دوباره خودتو پیدا کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تسبیح دست بگیر لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم و  صلوات بگو با سلامتی امام زمان  ح ...

چقد از حرفت اروم شدم و حس خوب گرفتم ممنون که هستین مثل خواهر واقعی ادمو اروم میکنین❤

اگه از آدما خسته شدی چاره اش ارتباط نداشتنته  من واقعا یه دوره از همه آدما بیزار بودم بسکه اذی ...

نمیشه اونا منو ول نمیکنن 

فک کم پدر و مادر جداشدن حرفایی زدن خیلی حرفای بد .حالا مثل زندانی هاشدم تکون بخورم برام حرف درست میک ...

هرکی مشکل خودشو داره 

من با خانوادم که میشه گفت پر جمعیتن زندگی میکنم ولی خیلی احساس تنهایی میکنم و جایی رو ندارم برم هوام عوض بشه باورت میشه

هرکی مشکل خودشو داره  من با خانوادم که میشه گفت پر جمعیتن زندگی میکنم ولی خیلی احساس تنهایی می ...

منم خیلیا رو دارم ولی در واقع هیچ کس رو ندارم غیر از خدا ولی باهام حرف نمیزنه ولی ارومم نمیکنه 

منم خیلیا رو دارم ولی در واقع هیچ کس رو ندارم غیر از خدا ولی باهام حرف نمیزنه ولی ارومم نمیکنه 

من اصلا کسیو ندارم که باش حرف بزنم جایی نیست که برم گاهی میرم خونه مادر بزرگم دوستامو نمیبینم که باشون خوش بگزرونم یا حرف بزنم 

با این که دوستای خوبی دارم ولی چه فایده

من اصلا کسیو ندارم که باش حرف بزنم جایی نیست که برم گاهی میرم خونه مادر بزرگم دوستامو نمیبینم که باش ...

😭😭😭😭منم دقیقا 

چقد از حرفت اروم شدم و حس خوب گرفتم ممنون که هستین مثل خواهر واقعی ادمو اروم میکنین❤

موفق باشی خواهر خوبم 

من رو خواهرت بدون 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .