2777
2789
عنوان

هرکی بیاد کمکم کنه نفری ۵تاصلوات واسه حاجتش میفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 40 پست
اره ممکنه عزیزم شیری که حساسیت نداره بده بهش منم اگر شیر گاو نپخته بخورم دلدرد میشم ولی وقتی میذاری ...

من همش میترسم نکنه مشکلی داشته باشه وربطی به شیر خشک نداشته باشه اخه۱ساله میخوره ببلاک رو🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣میخوام مطمئن بشم ببینم از ادنه یا مشکل دیگه ای داره بچم😔 فرستادم عزیزم جاحتروا بشی

مرسی گلم 

والا من بچه ندارم اما چیزی که همیشه دیدم رو بهت میگم 

بعضی بچه ها به یه شیرخشک حساسیت میدن 

حتی بعضیا به بعضی مارک پوشک هم حساسیت میدن 

نگران نباش 

من همش میترسم نکنه مشکلی داشته باشه وربطی به شیر خشک نداشته باشه اخه۱ساله میخوره ببلاک رو🥲

حالا شیرگاو و شیرخشک فرق دارن والی خودمم بعصی وقتا با شیرگاو مشکل ندارم بعضی وقتا گلاب روت یه بلایی سرم میاره از دل پیچه و.... نمیتونم یک لحطه از سرویس دور بشم🤣🤣🤣

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نان یکم یبوست میاره  اپتامیل بهتره  راستی هر روز صبح بهش پدی لاکت بده خوب میشه زود

عزیزم همه چی دادم واسه قطع اسهال جواب نمیداد تا شیر از گلوش پایین میرفت دفع داشت تا چیزی نمیخورد خوب بود

بعد ال اف دادم درست شد الان باز ببلاک بخوره انگار میخواد به اسهار بیوفته

اگه یکساله میخوره دیگه عوضش نکن 

ببلاک خوبه 

تو هر روز بهش پدی لاکت بده درست میشه صبحا بیشتر 

از داروخانه بگیر 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
حالا شیرگاو و شیرخشک فرق دارن والی خودمم بعصی وقتا با شیرگاو مشکل ندارم بعضی وقتا گلاب روت یه بلایی ...

🤣🤣🤣🤣

چی بگم

راستی صلواتتون رو فرستادم عزیزم

عزیزم همه چی دادم واسه قطع اسهال جواب نمیداد تا شیر از گلوش پایین میرفت دفع داشت تا چیزی نمیخورد خوب ...

ببلاک و اپتامیل مثل هم هستن تقریبا بچه ها پیپی هاشون شل تره یکم برعکس نان 

ولی دفع زیاد داره دکتر ببر 

پدی لاکت باعث میشه بیرون رویشم خوب بشه 

دکترا تقریبا به همه میدن 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
🤣🤣🤣🤣 چی بگم راستی صلواتتون رو فرستادم عزیزم

والا... حتی با بستنی سنتی هم ممکنه اینطور بشم برای همین ریسک نمیکنم و بیرون خونه بستنی سنتی نمیگیرم🤣

🤣🤣🤣🤣 چی بگم راستی صلواتتون رو فرستادم عزیزم

خداخیرشو بهتون بده برای کمک بهت گفتم‌حقییتش چون خودمم همینطورم توی این سن از بجگی هم نبودم یه چندساله اینطوری شدم