دخترم ۱سال ونیمشه۱ماه پیش تعداد دفعش زیاد ومدفوعش معذرت میخام شل شده بود جدی نگرفتم که به اسهال واستفراغ افتادچندجا دکتر بردم جواب نگرفتم اخرش تلفنی یه دکتر ویزیتش کرد گفت شیر ال اف بدم ۲هفته دادم تمام شدباوجود اینکه گفت اسهال قطع شد شیرم قدیمیشو بده...حالا قدیمیه رو که ببلاک هست دادم دیدم باز شکمش شل وابکی شد وتعداد دفعم بیشتر اومدم نان دادم بهتر شد باز ببلک دادم دیدم باز همون شد ممکنه باببلاک آلرژی پیدا کرده باشه؟؟؟
من همش میترسم نکنه مشکلی داشته باشه وربطی به شیر خشک نداشته باشه اخه۱ساله میخوره ببلاک رو🥲
حالا شیرگاو و شیرخشک فرق دارن والی خودمم بعصی وقتا با شیرگاو مشکل ندارم بعضی وقتا گلاب روت یه بلایی سرم میاره از دل پیچه و.... نمیتونم یک لحطه از سرویس دور بشم🤣🤣🤣
من همش میترسم نکنه مشکلی داشته باشه وربطی به شیر خشک نداشته باشه اخه۱ساله میخوره ببلاک رو🥲
اگه یکساله میخوره دیگه عوضش نکن
ببلاک خوبه
تو هر روز بهش پدی لاکت بده درست میشه صبحا بیشتر
از داروخانه بگیر
الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
عزیزم همه چی دادم واسه قطع اسهال جواب نمیداد تا شیر از گلوش پایین میرفت دفع داشت تا چیزی نمیخورد خوب ...
ببلاک و اپتامیل مثل هم هستن تقریبا بچه ها پیپی هاشون شل تره یکم برعکس نان
ولی دفع زیاد داره دکتر ببر
پدی لاکت باعث میشه بیرون رویشم خوب بشه
دکترا تقریبا به همه میدن
الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..