2777
2789

دخترم ۱سال ونیمشه۱ماه پیش تعداد دفعش زیاد ومدفوعش معذرت میخام شل شده بود جدی نگرفتم که به اسهال واستفراغ افتادچندجا دکتر بردم جواب نگرفتم اخرش تلفنی یه دکتر ویزیتش کرد گفت شیر ال اف بدم ۲هفته دادم تمام شدباوجود اینکه گفت اسهال قطع شد شیرم قدیمیشو بده...حالا قدیمیه رو که ببلاک هست دادم دیدم باز شکمش شل وابکی شد وتعداد دفعم بیشتر اومدم نان دادم بهتر شد باز ببلک دادم دیدم باز همون شد ممکنه باببلاک آلرژی پیدا کرده باشه؟؟؟

آره ممکنه 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون نان بده بهش یه دکتر آلرژی هم ببر مرسی فداتشم🙂💔❤

چشم،شهرمون دکتر آلرژی واینا نداره مگر برا اردیبهشتکه دکتر خودش میاد ببرمش شیراز

خواهش میکنم عزیزم🥰

خب ببلاک نده بهش گلم  اگه فکر کنی به خاطر صلوات اومدم نمیبخشمت 😉 فرستادی گلم ؟؟؟😅

🤣🤣🤣میخوام مطمئن بشم ببینم از ادنه یا مشکل دیگه ای داره بچم😔

فرستادم عزیزم جاحتروا بشی

اره ممکنه عزیزم شیری که حساسیت نداره بده بهش

منم اگر شیر گاو نپخته بخورم دلدرد میشم ولی وقتی میذاریم ۲۰دقیقه بجوشه خوبه واسم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نان یکم یبوست میاره 

اپتامیل بهتره 

راستی هر روز صبح بهش پدی لاکت بده خوب میشه زود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..