2777
2789
عنوان

لطفا بیایین🥺

415 بازدید | 47 پست

میشه توی این شب های عزیز برام‌ دعا کنید یه گناه زشت رو بتونم ترک کنم؟

همیشه توبه میکنم اما توبه‌ رو میشکونم😭

دیگه فکر میکنم خدا منو نمیبخشه‌ ، فکر میکنم من دیگه نمیتونم ، توانایشش‌ رو ندارم ک ترکش‌ کنم

همچنین برام دعا کنید رشته‌ای‌ که میخوام‌ رو امسال قبول بشم؟

خیلی تو شرایط سختیم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عوارضش فکر کن . به اینکه یک گناه کبیره است و نابخشودنی هست فکر کن . البته اگر توبه واقعی بکنی ، خدا می‌بخشتت . از رحمت خدا نا امید نشو که اینم یک گناهه . تا فکرش اومد تو ذهنت ، سریع خودت رو مشغول یه کاری بکن...قرآن بخون و ...

می‌تونی تو کانالای ترک این کار عضو بشی

توروخدا حلالم کنید.
متاسفانه درست اومده تو ذهنت🤦🏻‍♀️

فقط وقتی خوابت میاد برو رو رخت خواب 

حالا بعضیا میگن نماز بخونی دور میشی خودارضایی کنی باید بعدش غسل کنی وگرنه نمازت قبول نیست تنبلیشون میاد هر روز اینکارو انجام بدن 

ولی مهم تر از همشون میگن زیادش باعث میشه در اینده ی تو رابطه ی جنسی با شوهرت ب مشکل بخوری و نتونی لذت ببری این خیلی بده بنظرم 

به عوارضش فکر کن . به اینکه یک گناه کبیره است و نابخشودنی هست فکر کن . البته اگر توبه واقعی بکنی ، خ ...

همه این راه‌هارو‌ امتحان کردم ، لعنت بهم

بعدش هم به این فکر میکنم که با این کارم‌ خدا رحمتشو‌ دور میکنه ازم و هیچ وقت‌ به رشته‌‌ای‌ که میخوام نمیرسم و کلی حالم بد میشه و دیگه نمیتونم درس بخونم