2777
2789
عنوان

چجوری زنگ بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 39 پست
با یه شماره غریبه زنگ بزن.  اصلا حرف نزن. بعدم  بلاکش کن. نزدیکت نیستم ورگنه گوشیم رو میدا ...

مرسی عزیزم 😭

خداجونم تنها امیدم توییا عاشقتم ❤️ یه صلوات به نیتم میفرستی ؟! مرسی رفیق 💔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اینستاگرام داره یه پیچ فیک بزن از طریق اون بزنگ بهش قبلشم بگو ( زنگ میزنم ج بدن و بس)

تشکر 🥺❤️

با یه شماره غریبه زنگ بزن.  اصلا حرف نزن. بعدم  بلاکش کن. نزدیکت نیستم ورگنه گوشیم رو میدا ...

میتونی هم همزمان هم ب ایشون زنگ بزنی

بعد ک وصل شد ب اون یکی زنگ بزنی

با شماره خودم ج نمیده بلاکم

وای نه 🥲🥲 

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 
آفرین... بلانصبت الان اینجور چیزا زیاد شده اینقدر بیشعورن که نمیگم طرف متاهله اگه بزنگم نمیدونه با ه ...

یکی از همون آشغالا تو زندگی ما اومد 

من درکت میکنم منم مثل تو عاشق و دیوانه شوهرم بودم البته اونم عاشق من بود ، خلاصه دختر داییم یه بار ز ...

😭🥺🥺🥺💔الهی عزیزم 

عزیزم 😢💔 می فهمم حال تو ولی فک کن مرده بشین ی دل سیر گریه کن ن ی روز چند روز ببین گلم دوست داشتن ی طرفه نابودت میکنه تو نه زشتی ن ناکافی فقط یه مدت با آدمی که لایق نبوده آشنا شدی حالا هم طوری نیس سوگواری کن براش و دفنش کن تو قلبت و دیگه اصلا نبش قبر نکن وقتی نمیخوادت توام نخواه صدای اون دردی ازت دوا نمی کنه عزیز دلم قدر خودتو بدون دیگه به کسی که خودشو ثابت نکرده بهت محبت نکن و قلبتو نده فک نکن کسی حال تو درک نمی کنه همه ما خانوما یکبار عاشق شدیم و فهمیدیم هیچ کس هیچکس اونی نیست که ما ازش بت ساختیم برای پرستش 

امیدوارم این روزات بگذره و حال دلت آروم بشه 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
عزیزم 😢💔 می فهمم حال تو ولی فک کن مرده بشین ی دل سیر گریه کن ن ی روز چند روز ببین گلم دوست داشتن ی ...

ممنون عزیزم برام دعا کن 😭😭😭🥺🥺🥺