چرا وقتی لا روان یه دختر بازی کرده. حق اون دختر چس پس ؟؟؟؟ چرا با دل اون دختر بازی کرده؟؟؟ اتفاقا ب ...
اگه پسر متاهل بوده رفته مخ زده گفته من مجردم فلان آره حقشه...اما اگه داستان ماله زمان مجردی بوده برای خوشگذرونی عشق حال بوده یعنی گذرا...بعدش تمومش کرده و گفته من از این به بعد نامزد کردم و رابطمون تمومه مزاحم نشو و در این حال بازم دختره مزاحم زندگیش میشه لعنت بهش که اینقدر بدبخته ک طرف پروانش کرده ک مزاحم نشو خودت خوب میدونی من قصدم با تو ازدواج نبوده در حد رلو وقت گذرونی بوده دختره حق نداره دیگه با اون پسر ارتباط برقرار کنه .... مخصوصا اگه پسر متاهل شده باشه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
😔😔 نه ولی حق نداره قول بده. نامزدش باسه . ولی یهو همه جیز عوض بشه حق نداره زندگی دختره خراب ...
ببین اونی که باهات طی کرده میگیرمت تا اونی که باهات طی کرده تصمیم جدی نیست فرق داره...اونی که گفته میگیرمت رو میگم بیخیال اما اونی که گفته داستانمون جدی نیست دختره غلط میکنه وقتی پسره ازدواج کرد بازم بیاد تو زندگیش دخالت کنه