2777
2789
عنوان

بیاین لطفا خانومای خوشکل

545 بازدید | 17 پست

سلام خوب هستین 

خانوما من دوس دارم به پوستم برسم میشه بگین چی بزارم پوستم روشن ترشه 

جوش و جای جوشم بره و کلا چیزا خوب بگین 

چه طبیعی چه دارویی

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

برای جال لک و جوش لایه بردار استفاده کن 

برای شادابی پوست از ماسکای خونگی استفاده کنی خیلی بهتره

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترینش باید بری پیش متخصص پوست چون پوستها متفاوتن

مرسی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
برای جال لک و جوش لایه بردار استفاده کن  برای شادابی پوست از ماسکای خونگی استفاده کنی خیلی بهت ...

مرسی عزیزم چه لایه برداری مناسب پوست چربه؟

مرسی عزیزم چه لایه برداری مناسب پوست چربه؟

من لایه بردار سی گل 

(نوع :الفاسید 15 درصد) 

استفاده کردم عالی بود هم کارو از بین میبره هم اینکه کمتر جوش میزنی 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 
من لایه بردار سی گل  (نوع :الفاسید 15 درصد)  استفاده کردم عالی بود هم کارو از بین میبره ...

مرسی عزیزم 

اسی با نامزدت چیکار کردی؟

عقد

عقد

یه تاپیک صلوات حضرت فاطمه زده بودین برا ازدواج

وافعا حاجت گرفتی ازدواج کردی؟؟؟

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم