2777
2789
عنوان

استرس سونوگرافی

484 بازدید | 26 پست

سلام به همگی بچه ها من آزمایش خون دادم بتام 1000بود دو هفته دیگه باید برم سونو خیلی استرس دارم 

میترسم خدایی ناکرده خارج از رحم باشه یا پوچ شده باشه یا قلب تشکیل نشده باشه.🥺

این چه فکراییه

ایشالا که سالمه و قلبش میزنه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز سوره حجرات و الحاقه رو بخون واسه سلامتی جنین

سوره یس بخون واسه تشکیل شدن قلبش

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

بچه اولته ؟ خیلی ها ازین فکرا میکنن نگران نباش تازه بعضی زنای باردار همش خواب میبینن بچه شون مشکلی داره ولی خدا خودش همه رو حفظ میکنه طبیعیه نگران نباش خودتو آروم کن با یاد خدا

بچه اولته ؟ خیلی ها ازین فکرا میکنن نگران نباش تازه بعضی زنای باردار همش خواب میبینن بچه شون مشکلی د ...

بله بعد 5سال اقدام تازه باردار شدم کمر درد دارم قرص و شیاف استفاده میکنم 

چون شنیدم بیشتر کسایی که پلی کیستیک بودن سقط داشتن از اینم میترسم منم تنبلی دارم 

من خودم دو بار باردار شدم با تنبلی تخمدان هیچم اینطور نیست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
خب خداروشکر  تو این روزا فقط دراز کشیده ام دیگه زیادم حرکت و جنبش ندارم

نگران نباش.کمردرد هم عادیه اصلا چیز عجیبی نیست

بله بعد 5سال اقدام تازه باردار شدم کمر درد دارم قرص و شیاف استفاده میکنم 

این فکرهای منفی رو بریز دور ذکر بگو

منم بتام ۱۰۰۰ بود چند روز پیش سنو دادم خداروشکر همه چی خوب بود 

عدد بتا بالا و فلان هیچ ربطی به خارج رحمی نداره 

الان چند هفته ایی

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍
بین چهارو پنج

به سلامتی 

اگ تونستی تا هفته ۸ صبر کن و سنو شکمی انجام بده 

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍