2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مربوط به روح پاکتونه 

سلام

میشه برای من بگی کی ازدواج میکنم؟

براتون ۱۰ صلوات میفرستم اسمتون و بگید 

بغل تابوت من گریه نکن      خودت باعث شدی اینجا بخوابم       نمیتونم تورو بغل بگیرممم         بدوتمومش کن خاکو بریز

مادر شوهرم تعریف می‌کرد میگفت فلانی خیلی فقیر بود رفته بود توی گوگل یک قسمت را پیدا کرد ک اونجا گنج هست و فلان اونم به مدت ۱ هفته رفت و خانواده خودشو تنها گذاشت گنج پیدا کرد اونم توی یک جایی که پرنده پر نمیزد ماشین رد نمیشد تنها هم رفته بود میگه گنج که میگه اونجوری نبود اما به اندازه ۵۰۰ میلیون طلا بود این داستان تابستون مادر شوهرم میگفت تابستون ۴۰۱

میگه این طلاها و برداشت اون زمان موتور داشت میگه جلوش یک مار کبری بود هی اذیتش می‌کرد میگه طرف چوب برداشت ب سمت موتور حرکت کرد میگه این مار رفت کنار لاستیک موتور خلاصه که طرف رو آزاد نمی‌داشت بنده خدا هم زد مار رو کشت و رفت مار هم از وسط دو قسمت شده بود این سوار‌موتور شد رفت میگه طلا رو داد ب زنش صبح‌زنش فروخت طلاها و این داستان برای ۳ یا ۴ سال پیش هست میگه طلا فروخته شد ایناهم ماشین خریدن لباس های لاکچری زندگیشون تغییر کرد میگه داستان توی محل پیچیده بود چون توی روستا بودن میگه شد دو روز بعد این آقا رفته بود سر باغ فکر کنم مار کبری نیشش زد دقیقا هم مار کبری بود میگه خانواده اش ک جسد رو پیدا کردن این مار دور مچ پاهاش بود آخرش هم زنه دست بچه هاشو گرفت و رفت زندگیشون دیکه زندگی نشد

تلاش کن. طلاش کن 

اسی چرا سوال منو جواب نمیدی اون پسر بچه ای که شبیه پسرم بودو دیدم چی بود 

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
علامت های مختلفی مثل  رزق و روزی بی برکت بی اقبالی و بدبختی دعوا سر یک چیز کوچیک بی حوصلگی

عزیزم برای منم خواهشا بگو شوهرم همش بی حوصله هست بچه دار نمیشم و دچار بی میلی شدیم نمیدونم خیانت هست یا چی 

ما تو خونمون جن هست مرد جوونه دوسش داریم باهامون خوبه بهم گفتن راه ازدواجتو بستن ممکنه به خاطر همون ...

غلط کرده هرکی اینو بهت گفته

قدرت خدا از اون جن بیشتره 

اصلا این مضخرفو باور نکن یادت باشه خدا اراده کنه تمومه متاهلم میشی

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.

اسی میشه مامان و بابای منم‌ بگی دعا دارن یا نه

گره کاری تو کار بابام افتاده ۲ ساله معاملش بهم میخوره

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم