2777
2789
اسی او یکی تاپیکتون هم کامنت گذاشتم جواب ندادین  از کجا بفهمیم طلسم يا مشکلی داریم

علامت های مختلفی مثل 

رزق و روزی بی برکت

بی اقبالی و بدبختی

دعوا سر یک چیز کوچیک

بی حوصلگی

برتی این که بفهمیم کجا دفن شده و چگونه باطل بشه باید احضار رئیس قبیله بزرگ جنیان مسلمان فردی به نام ...

فقط بهم بگو (به کمک موکلت)

کیس مورد نظرم چرا پیشقدم نشد؟؟؟

من چه وظیفه ای دارم این وسط برای تسهیل ازدواج باهاش؟؟؟

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر...جواب منو ندادین..

ممنون میشم اگه بگین..ما از نظر رزق و روزی طلسم هستیم یا چی؟ آخه پدرم همش از کار بیکار میشه بی دلیل

بعدم من خیلی میترسم از جن و اینجور چیزا خیلی...یعنی هر روز و هرشب دیگه واقعا داره اذیتم میکنه🤦‍♀️اگه بترسیم ممکنه بهمون نزدیک بشن؟

اگر کسی گزارش کنه خدا بزنه پس کمرش

الهی آمین

به خدا با هزار امید پیام میدیم بلکه گره از مشکلمون باز بشه

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 
جنی که عاشقتونه باید برید پیش دعا نویس 

ما خونمون جن داره هممون دیدیمش حتی خیلی واضح صدام کرده اسممو گفته میتونم جزئیات ظاهریشم بگم حتی

بعد خودمم خیلی حسای عجیب غریب دارم از همه حس خوب و بد میگیرم تصاویر میاد جلو چشمم و خوابای واقعی میبینم

جنی که عاشقتونه باید برید پیش دعا نویس 

نمیخوام اصلا طرف دعا نویس برم و شدیدا با همسرم هم الکی مشکل پیدا کردیم ما که دست تو دست هم میخوابیدیم الان رفته اتاق جدا خوابیده. راه دیگه جز دعانویس نداره؟

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
علامت های مختلفی مثل  رزق و روزی بی برکت بی اقبالی و بدبختی دعوا سر یک چیز کوچیک بی حوصلگی

اسی میشه مامان و بابای منم‌ بگی دعا دارن یا نه

گره کاری تو کار بابام افتاده ۲ ساله معاملش بهم میخوره 

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم