واقعا چنین دعایی نیستش تازه نفرین ممکنه برگرده به خود ادم یا عزیزاش بگو خدایا مارو نجات ...
عزیزم من چند جاروایت خواندم اگر نفرین حق باشه میگیره حتی ابوالفصل عباس ازبس صبرش کم بوده نفرین کرده برای همین میگن به ابوالفصل عباس واگدارت میکنم تو هم واگدار کن حقت باشه میگیره شک هم نکن حتی تو زیارت عاشوراهم هست لعنت الله قوم الطالمین
حالا کاری به اسی ندارم شاید از دست شوهرش ناراحت باشه بعدا که آروم شد میبینه چیز خاصی نبوده که براش آرزوی مرگ کنه ولییییییییییی خدا انشالله مرد هرزه زن باز از رو زمین برداره تا زنو بچه ش از دستش نفس بکشن
چرا هست در دسته طلسم های سیاهه و کارمای بسیار وحشتناکی داره
و یکی از ابزار اصلیش موی انسانه
بین یهودی ها خیلی رایجه
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
ببین یکی از اشناهای ما میگفت یه خانم و اقایی که ۳۰سال با هم زندگی کرده بودن خانمه احساس کرده بود اقا داره بهش خیانت میکنه خانمه از ته دل گفته بوده خدایا اینو مرگش رو برسون من با مرگش بهتر کنار میام تا با خیانتش خدا وکیلی اقا دچار سرطان شد سه سال بعد هم فوت کرد و خانم در کمال ارامش داره زندگی میکنه و حقوق همسرش و ۴ واحد اپارتمان بهش رسیده