2777
2789
عنوان

گوشی خواهر کوچیکم توروخدا بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 114 پست
دروغ چرا یه لحظه دیدم بچه ۱۳ ساله این کارا رو می کنه اصلا اعصابم ریخت به هم   در کل منظورم ای ...

اره ادم ناراحت میشه 🙃

کاربری دست دونفر البته جفتشون خل و دیونه یکی یدونه 😂❤🥺
پس عالیی شد شماره رو بردار بدون اینکه ابجیت بفهمه شوهرت بگو وانمود کنه باباش یا  داداش خیلیی ...

آره این راهم خوبه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین کتک و کاری ندارم  ولی دوستانه که رفتار کنی فکر می کنی مثلا پسره بگه عکس نود بفرست یا بیا ...

پس پسره رو هم تعدادی میکنم

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

الهی جوجه های کوچولو...طفلیا گناه دارن باهاش صحبت کن از این فانتزی بیاد بیرون

😄😄

پس پسره رو هم تعدادی میکنم

خودت نکنی 

تاکید می کنم اگر شوهرت آدم اوکی ایه به ایشون بگو اگر نه همون خودت تهدیدش کن 

وگرنه پس فردا میخواد بزنه سرت که آره خواهرت تو سن ۱۳ سالگی اینجوری بود یا رفتارش با خواهرت عوض میشه 

اونم تو دلش به حرفات میخنده و میگه خواهر منو ببین اسکله   فقط هر کاری می کنی نصیحتش نکن که یه ...

باشه

خواهش میکنم خوشحال شدم که تونستم راهنمایی کنم💜🧸

❤️❤️💫

اصلا باهاش رفتار بدی نکن چون اگه بزنیش یا بهش چیزی بگی بدتر میکنه

مثلا درمورد یه دختر فرضی باهاش صحبت کن که دوست پسر داشت و فلان شد و اینا

به در بگو دیوار بشنوه

🤍در این دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست 🤍                                                                                                             نی نی یار دست از تعلیق من بردا شونصدبار تعلیقم کردی بابا منا با مادرشوهرت اشتباه گرفتی 🥲                                                                                         زندگی ساز دل است!تو نوازنده‌ی این سازی و بس..تو اگر شاد زنی شاد شویگرچه باشی چو قناری به قفس!✨🌱                                        
احتمالا پسره حشر ی شده و میخواد اینجوری احساسات خواهر تو تحریک کنه و اطمینان بده قصدش فقط ازدواجه و ...

نگوووو خاهر من معصومه 

اصلا باهاش رفتار بدی نکن چون اگه بزنیش یا بهش چیزی بگی بدتر میکنه مثلا درمورد یه دختر فرضی باهاش صح ...

اره روانشناس ها همینو میگن برای نصحیت یه نفر فرضی مثال بزن که اینکار کرد بدبخت شد

❤️❤️💫

عزیزم به شوهرت نگی حرمت ها شکسته میشه تنها راه از در دوستی نزدیک شدنه....روانکاوی کن خواهرتون رو که خودش شروع کنه به گفتن‌حقایق....اگه دیدی حقیقت با چیزایی ک دیدی یکی هست بدون اعتماد کرده بهت....و این یعنی همه‌جوره میاد بهت میگه مشکلش رو ولی تهدید اینا فقط اوضاع رو بدتر میکنه....فوقش هم خاستی تهدیدی چیزی بشه فقط گوشیشو یهکاری کن از دسترس خارج بشه....یا شماره‌پسره رو بزن تو بلاکی ها

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
خواهش میکنم خوشحال شدم که تونستم راهنمایی کنم💜🧸

❤️❤️💫

اره روانشناس ها همینو میگن برای نصحیت یه نفر فرضی مثال بزن که اینکار کرد بدبخت شد

دقیقا باید یه جوری نزدیک بشه ک اون خودش شروع کنه به بازگو کردن مشکلاتش 

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
عزیزم به شوهرت نگی حرمت ها شکسته میشه تنها راه از در دوستی نزدیک شدنه....روانکاوی کن خواهرتون رو که ...

به خاهرم که فهش نمیدم میخام به اون پسره ی حشر  ی فهش بدم