2777
2789
عنوان

دست شویی نکردن بچه ۵ ماهه

150 بازدید | 34 پست

سلام عزیزان پسرم بیشتر از دو روزه که کار بزرگ نکرده دیروز کلی با روغن زیتو ماساژش دادمو کمی هم بهش دادم خورد ولی افاقه نکرده

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خودتو میخوره طبیعیه یه قاشق اب جوشیده بده سه بار در ردز

دیروز یه دفعه دادم چشم بازم میدم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

از شیاف روغن گلسرین استفاده کن خوب میشه ولی در کل مشکلی نیست بچه ها یه دوره همینجوری میشن ما اونقدر دکتر بردیم که نگو همشون گفتن طبیعی هست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
زور میزنه ؟ اذیته؟

نه اصلا ولی کمی شکمش سفته

خاکشیر  یا آب انجیر خیس شده  اگر نشد ببردکتر دور از جون خطرناکه

کجاش خطرناکه عزیزم😐😐😐😐😐😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خاکشیر  یا آب انجیر خیس شده  اگر نشد ببردکتر دور از جون خطرناکه

باشه عزیز❤

از شیاف روغن گلسرین استفاده کن خوب میشه ولی در کل مشکلی نیست بچه ها یه دوره همینجوری میشن ما اونقدر ...

مرسی گلم

نه اصلا ولی کمی شکمش سفته

۲تا دخترای من ۱۳ ۱۴ روز ی بار دستشویی میرفتن از بعد چهلمشون تا پایان ۴ ماهگی. بعدش عالی میشدن

اونموقع ها منم آب جوشیده سرد شده

خاکشیر با اب جوشیده

کره آب شده

فولوس  میدادم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

۲تا دخترای من ۱۳ ۱۴ روز ی بار دستشویی میرفتن از بعد چهلمشون تا پایان ۴ ماهگی. بعدش عالی میشدن اونمو ...

فولوکس و امتحان میکنم حتما

🙁آخه من شنیدم بیشتر از ۴۸ساعت کار نکنه خطریه واسع همین خودم خیلی حساسم واسه پسرم

قبلنا روزی ۵ یا ۶ بار کار بزرگ میکرد ولی الان اصلا