2777
2789
عنوان

دست شویی نکردن بچه ۵ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 34 پست
۲تا دخترای من ۱۳ ۱۴ روز ی بار دستشویی میرفتن از بعد چهلمشون تا پایان ۴ ماهگی. بعدش عالی میشدن اونمو ...

باورت میشه تا یه هفته پیش روزی ۵ یا ۶ شایدم بیشتر دست شویی میکرد ولی الان نمیدونم چش شده

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
فولوکس و امتحان میکنم حتما

فولوس رو عطاری داره ولی با روغن شکمش رو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده. آخرین گزینه ات فولوس باشه. کره رو با پشت قاشق نرم کن بزن دهنش

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙁آخه من شنیدم بیشتر از ۴۸ساعت کار نکنه خطریه واسع همین خودم خیلی حساسم واسه پسرم

پسر من یه دوره این مدلی شد چند روز چند روز شکمش کار نمیکرد چند تا دکتر بردیم همش میگفتن شکمشو ماساژ بده یه روغن هم یه دکتری نوشت همشون هم میگفتن مشکلی نداره طبیعی هست میاوردیم اطرافیان هی میگفتن دکترا چرت میگن خطری هست ببرید یه دکتر دیگه فلان کنید بهان کنید می بردیم یه دکتر دیگه اونم دقیقا حرف قبلی رو میگفت مشکلی نداره خودش خوب میشع زیاد هم دستکاری نکنید بچه رو رودش تنبل میشه بعدش که بزرگتر شد خودش خود به خود خوب شد الان همسرم میگه چقدر خنگ بودیم به حرف بقیه هی بچه رو اذیت کردیم هی خودمون استرس کشیدیم وقتی دکتره میگفت طبیعی هست ما با حرف بقیه پیش می رفتیم خاک بر سرمون😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
فولوس رو عطاری داره ولی با روغن شکمش رو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده. آخرین گزینه ات فولوس باشه. ...

همه ی اینکارا رو کردم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
باورت میشه تا یه هفته پیش روزی ۵ یا ۶ شایدم بیشتر دست شویی میکرد ولی الان نمیدونم چش شده

اصلا نگران نباش. من هزار تا دکتر رفتم گفتن بچه زور میزنه، مدفوع سفت گفتم نه. گفتن بردار ببر خونه این سالم عیب رو بچه نزار

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

پسر من یه دوره این مدلی شد چند روز چند روز شکمش کار نمیکرد چند تا دکتر بردیم همش میگفتن شکمشو ماساژ ...

دارویی چیزی ندادن بهتون

اصلا نگران نباش. من هزار تا دکتر رفتم گفتن بچه زور میزنه، مدفوع سفت گفتم نه. گفتن بردار ببر خونه این ...

پسر منم اصلا زور نمزنه فقط کمی'شکمش صفت شده

پوره کدو سبز و  کیوی

واقعا‌ جوابه؟ واسه بچه ۵ ماهه ضرر نداره؟

پسر من یه دوره این مدلی شد چند روز چند روز شکمش کار نمیکرد چند تا دکتر بردیم همش میگفتن شکمشو ماساژ ...

عع جدی منم ب حرف دکترا یکم میترسم با اینکه پسرم ۴سالشه ۱روز شکمش کار نکنه سریع رسیدگی میکنم

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎
پسر منم اصلا زور نمزنه فقط کمی'شکمش صفت شده

هیچی نمیشه. غذا دادن رو ک شروع نکردید؟؟؟؟

هیچی نمیشه. غذا دادن رو ک شروع نکردید؟؟؟؟

فقط یه بار با شیر خشک براش فرنی درست کردم آخه خیلی بد شیر میخوره

فقط یه بار با شیر خشک براش فرنی درست کردم آخه خیلی بد شیر میخوره

گفتم وقتی عذا رو هم شروع کنید معده و روده میریزه بهم. انشالله ک چیزی نیست. راستی خاکشیر رو تمیز بشور و مخلوط ش ک سفت رو با کره بده بهش. اصلا نگران نباش

فکر کردم ۱۵ ماهشه  یه قاشق چایخوری روغن زیتون تو اب گرم بهش بده

دیشب دادم بهش عزیزم