2777
2789
عنوان

فکر کنم جدا روانی شدم

196 بازدید | 11 پست

مدام تو خونه تنهام نه رفتی نه آمدی انقد تنها موندم دیگه دوست ندارم اصلا کسی و ببینم همش دراز میکشم رو مبل همش کلونازپام همش کوییتاپین همش توهم تو خواب خواب و بیداری برام فرقی نداره غم و افسردگی از صورتم میباره هیچ انگیزه ای ندارم حتی حوصله فیلم دیدنم ندارم اصلا حوصله هیچی و ندارم خدا باعث و بانیشو لعنت کنه

خب بهتره از یه جایی شروع کنی پادکست گوش کن مخصوصا پادکستای دکتر شکوری خیلی وقتت نمیگیره سعی کتاب بخونی 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس میکنم تو وجودم هیچی نیست اول سالم اینه ببین آخرش چی میخواد بشه

اول باید علتشو برطرف کنی. بعدهم چرا خودت نمیری بیرون؟ چرا چندتا دوست پایه پیدا نمیکنی؟

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
اول باید علتشو برطرف کنی. بعدهم چرا خودت نمیری بیرون؟ چرا چندتا دوست پایه پیدا نمیکنی؟

نمیشه با خانواده شوهر تو یه ساختمونیم اجازه نمیدن خیلی بیرون برم اجازه نمیدن با غریبه ارتباط بگیرم حتی اجازه ندادن کار کنم تو آرایشگاه که همه خانومن

نمیشه با خانواده شوهر تو یه ساختمونیم اجازه نمیدن خیلی بیرون برم اجازه نمیدن با غریبه ارتباط بگیرم ح ...

به اونا چه چرا این اجازه رو بهشون میدی خب. شوهرت چیزی نمیگه؟

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...