2777
2789
عنوان

لطفا... به کمک فوری نیاز دارم!!!

149 بازدید | 19 پست

دوستان افراد خانواده من هر کس یه رازی از خودش داره 

همه راز های همو پنهان میکنن از همدیگه چون راجب خانوادمونه

حالا این وسط من از هر عضو خوانوادم یه دوتا رازی دارم 

با هر کدوم حرف میزنم یاد رازهای اون یکی میفتم

یه جورایی باعث معذب شدنم شده از اونجایی که یکی از دیگری تو خوانوادمون بدش میاد حس میکنم این خانواده که خیلی دوش داشتم داره از هم میپاشه نمیتونم چیزی بگم نمیتونم کاری کنم فقط در حال تماشا هستم که هر کدوم دارن کجا میرن فرق من با کوچیکترن عضو خوانوادم که دو سالشه اینه که من همه چی رو میدونم ولی اون نمیدونه بهش حسادت میکنم نمیفهمه چه سیلی داره تو خانوادمون رخ میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجور رازی یعنی به حدی حاد هست که باعث از هم پاشیده شدن خونواده میشه؟؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
اصلا نمیدومم راز چیه. هیچیو انقدر بد نمیدونم که نشه جایی گفت. خانوادمم همینن دهنمون گشاده راجع به بد ...

خوش به حالت منم از راز داری متنفرم دلم نمیخواد کسی تو دلش چیزی باشه حتی اگرم خیلی بد باشه

کاملا درکت می کنم درک کردن ودانستن زیادگاهی وقتاواقعا آدم رواذیت می کنه تنهاراهکاری که به ذهنم می رسه اینه که باهمون فردصحبت کنید وبهش قول بدیدرازش روبرملانمی کنیدودرحدتوانتون بهش کمک کنیدوراهنماییش کنید وراه خطایی داره می ره

خوش به حالت منم از راز داری متنفرم دلم نمیخواد کسی تو دلش چیزی باشه حتی اگرم خیلی بد باشه

خب به چشم راز نگاهشون نکنه. اتفاق و خاطره هستن. بعدا پیش دویتات با خنده تعریفشون کن ببین که اصلا ترسناک نیستن 

نمیدونم اگه فاش نشه شاید شایدم نه  طوریه که اگه همه بفهمم یکی از یکی متنفر میشه

یعنی بروز دادن راز احتمال داره کمک به اوضاع کن؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
خب به چشم راز نگاهشون نکنه. اتفاق و خاطره هستن. بعدا پیش دویتات با خنده تعریفشون کن ببین که اصلا ترس ...

نه اتفاق نیست میدونی یه چیزیه که خیلی به پیچیدن نمیتونم درس توضیح بدم اگه یکی الان داره تو این سایت ببینه و بفهمه چکار کنم

یعنی بروز دادن راز احتمال داره کمک به اوضاع کن؟

کمن که نمیکنه ولی اگه به فرد درستی گفته بشه شاید همه چی درست بشه 

مشکل اینه که اون فرد درستی که به ذهنم می رسه خودش عامل این مشکلاته