2777
2789
عنوان

چرا پریود نمیشم این ماه🥲بچه ها کمککک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 26 پست
نه😶‍🌫️تاثیر داره آیا؟

بله خیلی .

حتی میشه گفت خیلی خیلی خیلی 

اگه مرتب ورزش کنی دقیقا سر وقت میشی

اگه نه با استرس یا تغییر طبع یا هر چی ممکنه عقب جلو شه زمانش

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خیلی . حتی میشه گفت خیلی خیلی خیلی  اگه مرتب ورزش کنی دقیقا سر وقت میشی اگه نه با استرس ...

عه نمیدونستم

مرسی که گفتی🌹

و گمان میکنی که پایان است.سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌙🌌
خیلی ممنون😂❤️

جدی میگم شاید با گرده افشانی حامله شدی 😂🦋

هعی میگم انقد تو خیابونا راه نرین.... همین میشه دیگ روتون گرده می افشانن😂😂

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
عه نمیدونستم مرسی که گفتی🌹

خواهش میکنم عزیزم 

الان گل گاو زبون بخور 

من یه بار تو دبیرستان اینشکلی شدم البته زیر دلم یه کم هم گه گاهی درد میگرفت بعد گل گاو زبون خوردم درست شد

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
جدی میگم شاید با گرده افشانی حامله شدی 😂🦋 هعی میگم انقد تو خیابونا راه نرین.... همین میشه دیگ روت ...

ای بابا دلمو آشوب کردی 😭😂

و گمان میکنی که پایان است.سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌙🌌
ای بابا دلمو آشوب کردی 😭😂

😂😂😂😂🦋

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.