2777
2789

نقطه کور زندگیتون چیه ؟ مثلا شما یه بیماری خاصی دارین و نمی‌خواین کسی بفهمه و در تلاشین ک این موضوع رو قایمش کنین 

یا یه اخلاقی دارین ک میدونین بده و اگه کسی بفهمه دیگه دوستون نداره برای همین در واقعیت مخفیش میکنین 

یا حقیقتی تو زندگیتون هست ک همیشه عذابتون میده و تو خودتون نگهش داشتین 

برای شما نیمه تاریک وجودتون چیه ؟

. اون چیزای نمیخواستم کسی بفهمه ؛ رابطم با عشقم  قبل از عقد کردنش بود . 

بعد از عروسیش با خط جفتمون ،تماااام خاطراتمون رفت  رو بلنگوی  3خانواده بزرگ ؛با تمام جزییبات ؛ بوسیدنا؛بغل کردنا و.... 

کجا بود چ جور بود ؛ همه چی با جزیییات  .... همه فهمیدن . 

اولین عشقم بود ؛اولین کارام بود؛همیشه آبروی همه رو حفظ میکردم  ، حتی کسی ک  علنا گناهشو فریاد میزد ....

تا اون موقع  انگشت نامحرمی بهم نخورده بود .....  11 ماه از اون کارها گذشته بود و دیگه قرار نبود تکرار بشه 

اینم  زندگی من ... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی نمیخوایم کسی بفهمه چطور اینجا بگیم ک اکثرا بفهمن؟!

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱