2777
2789
عنوان

اون حقیقتی در مورد خودتون ک‌ نمی‌خواین کسی بفهمه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 101 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا خودم رو صورتم لک های ویتیلیگو(پیسی) از سن خیلی کم دارم و سال ها تو دوران مدرسه بیرون فامیل آشنا غریبه با کرم پودر میپوشوندمش زندگی رو به کامم تلخ میکردم 

اما الان پذیرفتمش و واقعیت کسی اونقدر براش مهم نبود ک من اینقدر بزرگش میکردم و بعد این اتفاق و تغییر آرامش بیشتری رو تجربه کردم🤭🤌🏿🌱

کنجکاو شدم😂🤣🤣  میخوای فقط درگوش من بگی ؟😂💔

😂😂😂😂 

noooooooooooo

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

از دوران مجردی پسرخالمو دوست داشتم اونم منو دوست داشته تازه بهم گفت که دوستم داشته از ۱۳ سالگیم منو میخواسته ولی بهم ابراز علاقه نکرد .منم میخواستم بهش بگم تو دوران مجردی ولی زیاد سر به سرم میزاشت فک میکردم مسخرم میکنه ولی گفت خیلی منو دوست داره.

البته من بهش نگفتم که دوستش داشتم  قبلا و نمیدونه . من متاهلم و نمیخوام زندگیم خراب بشه و الان اصلا فایده ای نداره که بخوام بهش فکر کنم شوهرمو خیلی دوست دارم و از زندگیم راضیم شوهرمم دوست داشتنشو بارها بهم ثابت کرده .نصبت فامیلیم با شوهرم دختر دایی و پسرعمه هستیم❤

✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
سلام شما خوبین،نمیدونم خودت هستی یانه اما قبلا تو یه تاپیک نوشته بودی کسی دوست داشتی دیوانه وار که ا ...

اره خودم عزیزم . 

متاسفانه  هنوزم نفس میکشم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

وقتی نمیخوایم کسی بفهمه چطور اینجا بگیم ک اکثرا بفهمن؟!

آیا اینجا من تو رو میشناسم

یا تو منو میشناسی ؟

صرفا یه تمرینی برای تخلیه این حجم از هیجانات احساسات و افکاریه ک روزی هزار بار اذیتمون می‌کنه و ما کسی رو نداریم ک آروممون کنه

زبونم نمیچرخه😁😁😁  خصوصیه اگه بگم بعدش باید صدتا کامنتو جواب بدم😯  یکمم روم نمیشه

کامنتارو جواب نده😂😂راستی فامیلت چیشد که سه سیخ جوجه اورده بود هومد خونت؟

✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
زنش چی شد رفت یا موند؟

در جا تقاضای طلاق داد .

ولی خداراشکر   موند ؛چون هر چ بود مال قبل از وجود اون بود  

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر